• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Om ni har för lite att göra på jobbet, så kan jag tipsa om denna sidan:

    www.orisinal.com

    Enkla men väldigt snygga spel!

  • FruTez

    Frujj: Är du riktigt säker på att det inte var ditt paket? *fniss*

    Morsning tjejer! Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon! Gott!

  • FruTez

    Ab: Jag undrar, fick du nånsin provsmakat dumplingens?

    Nides: Kul att vara med och planera bröllop och slippa stressen! Hihi!

  • FruTez

    Va var dom fyllda med och hur tillagade du dom?

  • FruTez

    Ab: "upponervänd sål" hmm... är det något speciellt man använder för att ångkoka? Jag skulle vilja testa det dumplings nån gång!

  • FruTez

    Ab: Du får gärna visa mig på lördag! Hihi! Jag är lite snurrig just nu!

  • FruTez

    Jag har skrivit ut ett par på måfå... tänkte jag skulle sätta mig och verkligen läsa igenom dom senare idag, när det förhoppningsvis har lugnat ner sig här på jobbet!

    Addiz: Va lustigt, jag drömde om ert bröllop inatt! Jag drömde att jag var försenad, men han precis in innan ni kom. Vigseln hölls i en gammal enorm kyrka som snarare såg ut som en borg. Det var jättestort och massvis med folk. Jag hittade BT tjejerna och så började musiken. Sen kom jag på att jag för tusan glömt kameran!! Plockade fram mobilen, men hann inte ta något kort förräns ni hade gått förbi. Kyrkan/borgen var så stor så vi såg inte er, den var liksom som ett U i formen! Hahaha! Lustigt!

  • FruTez

    Frujj: Jag har tre grejer som matspecialitét, Hehe! No tomatoes, mushrooms and paprica please!

    Jag äter krossade tomater, passerade, tomater, ketchup och även soltorkade tomater, men inte färska! Samma sak med färsk Paprika och svamp! Tillagat brukar det inte vara några problem!

    Hoppas jag inte krånglar till det för dig... *skäms över min matnojja*

  • FruTez

    Frujj: Förresten, jobbar du hemmifrån idag med?

  • FruTez

    Frujj: Om jag är bortbjuden på middag och värden bjuder på tex. köttbit med en champijonsås, så brukar jag peta bort så mycket det går, men resten äter jag. Så om det inte är en gryta med väldigt mycket svamp så är det okey. Inte kul att behöva plocka bort halva innehållet! Hahaha! Är det tex. färska champijoner i en sallad, så är det ju jättelätt att bara plocka bort, likadant med tomater, men om det tex. är en tomatsallad, så blir det ju liksom inget kvar när jag plockat klart.. hehe!

    Ja, jag undrar också hur det går med alla våra bullbagerskor! *nyfiken*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...