• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    ok surfar direkt till deras hemsida

    funderade på Taras.. nån som käkat där en lördagslunch?

  • Frujj

    Hmm det bästa hade ju varit nåt ställe där de har typ nån buffé, vi har lite kort om tid + många olika viljor... *hmmm*

  • Frujj

    Ang Mary Kay, är det nån som är intresserad av att komma på sån "hudvårdskurs?"
    Hojta till i så fall så kan jag fixa en!

  • Frujj

    Kul! Jag kan fixa en sån hudvårdskurs, det är ju lite som ett tupperwareparty eller vad man ska säga, man sitter med sin spegel o får testa lite krämer o foundation, sen så får man ju såklart beställa om man vill. Sen fikar man!!!
    Jag kan maila lite mer info och så kan vi kolla nån dag så bokar jag hon som jag känner som håller på med sånt
    Om ni vill alltså!

  • Frujj

    Tezz: Nä det kostar inget, såvida du inte köper nåt såklart!

  • Frujj

    Tezz: usch då jag skulle känt mig kollad... huu men sitter du vid en "offentlig" dator så kanske du får räkna med att folk sitter o kikar i allt och lite till, tyvärr.

    15/3 kan inte jag, är ju iväg på ni-vet-vad den dan. Men planera ni så får jag se om jag kan. Helgerna i den här familjen är ju som ni kanske märkt ganska smockade.

  • Frujj

    Imorse vaknade jag tidigt, lilleman snusade så gott i sin säng så jag tänkte jag skulle gå upp och fixa mig iordning INNAN han vaknade... då brakade stora dottern in i sovrummet ohc började babbla om en massa struntsaker. Sen blev hon arg för att jag ifrågasatte en sak hon pratade om o pratade då ännu högre vilket ju såklart gjorde att W vaknade... *morr* så där försvann den morgonplaneringen... Det underlättar en del om man kan duscha och sånt innan han vaknar, annars tar det dubbelt så långt tid... och jag blir inte påklädd förrän klockan är 11 eller nåt...

  • Frujj

    samma här, vi har privata inlogg på jobbet o jag bär ju oxå med mig min dator. Å andra sidan jobbar jag i offentlig verksamhet o då är tex alla mail och allt man gör på jobbet dator offentliga grejor. Hehe så därför surfas det inte så mt bt därifrån. Eller inte alls ska jag väl säga.
    Tycker heller inte om när nån annan kikar i min dator hemma, även om man inte gör nåt knasigt så är det ju lite som en "dagbok"... eller vad man ska säga.

    usch idag mår jag inte toppen. Blä

  • Frujj

    Tezz: Kan du inte ha lösenord så bara du kommer in bland just dina grejor då? så funkar det ju ofta på andra arbplatser. Man kan använda samma dator men bara du kommer in på ditt

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...