• Ab fab

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    lalllaaa duuu får inte veta nuuu... pilutta

  • Ab fab

    Tjingeling
    tidig söndag men hostade mig till vaket tillstånd

    Frujj- tack för ifredags. Kanontrevligt! Snyggt hus, trevlig familj. Vi har verkligen väldigt trevligt när vi träffas O jag tror nog att det är Bauti nästa gång. Frujj.. såg mejlet. Självklart!

    Addiz- mums för presenten. Portvinet dracks igår till ost. Inte alls dumt, dvs jättegott som Tina skulle sagt. Chokladen är gömd i min chokladgömma. Långt borta från alla godissugna tonåringar....

    igår var en underbar dag. Började med ansiktsbehandling. Jösses så skönt. 90 mintuer av underbara krämer, ånga .. wow. Sen blev det fika med en vännina o efter det drinkar med nästa gäng på Avalon. O sen blev det middag hemma. Otroligt trevliga gäster!

    Idag är en lugnare dag. Fika hos en kamrat o sväng förbi mamsen. Middag ikväll där alla är hemma. Tvingar mig till en dag i veckan när alla fyra är hemma. Annars känns det som vi driver ett pensionat. Så det blir traditionell söndagsmidda. Köttfärslimpa, inlagd gurka o sås. Jordgubbskräm till dessert.

  • Ab fab

    nej vi skall inte göra något. jag hoppas jag kommer ihåg ettårsdagen- det får räcka.-)

  • Ab fab

    stackars W att vara sjuk igen. Hoppas han snart blir bättre.

    Addiz- vilken underbar choklad. MUMS. Jag, R o F delade några bitar igår o vi var alla ense om den var underbar

  • Ab fab

    hej o god morgon
    slappade igår. blev mer förkyld igår igen. suck - att det aldrig går över. zappade och käkade mörk choklad. trött idag också.

    bauti- va synd med hyresgästerna. jag kollar om någon är intresserad. kan du göra någon form av "produktblad" med lite info o bilder så skall jag gärna mejla runt

  • Ab fab

    det första jag skulle göra är att sluta jobba. Jag trivs verkligen på mitt jobb men behöver det inte för att må bra. Det lärde jag mig under vårt sabbatsår.

    Sen skulle jag ägna tid åt att bli vältränad, lära mig spela golf, bo i Paris

  • Ab fab

    hej snyggingar. Långt möte med datasnubbe idag men det blev en hel del resultat. Jobbresa till Polen planerad. funderar på en sväng till Tunisien på första maj men vet inte om jag lyckas få ihop det. R skall ner på besök i Tunis o då tänkte jag hänga på. Det var ju några år sedan jag bodde där.

    Planerar en massa inför helgen. vitamindrinkar, hårinpackning, ansiktsmasker, functional food, bastu, fotbad. chokladprovning o en massa drinkar

  • Ab fab

    God morgon.
    trött o seg idag. men fick bröllopsinbjudan igår. det skall bli skojigt

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...