• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    God morgon!

    Frujj: Så du har haft en egen värmekudde inatt?

    Addiz: Ja, va blev det för efternamn? Var det något av eras eller tog ni nytt?

  • FruTez

    Åh, nu hade jag ett samtal med en kollega. Ett sånt där som jag skjutit upp på bara för att jag vet att det skulle kunna bli bråk. Men nu kände jag att jag var TVUNGEN att säga nått. Jag tog tillfället i akt när han gick förbi och som jag misstänkte så gick han direkt in i försvarsposition, men jag var förberedd. Jag sa så lugnt jag bara kunde att "vänta lite, låt mig prata nu" och sedan berättade om problemet i situationen. Jag pratade jättelugnt och jättestilla och han lyssnade och det kändes skönt. Jag blev alldelles darrig av adrenalin, men lyckades tillslut få fram vad som var problemet och han sa att han skulle tänka på det. Känns skönt att jag lyckades vända situatuionen och att vi faktiskt kan försöka hjälpas åt istället för att motarbeta varann. Hoppas det funkar i praktiken också! *pustar ut* Är det bara jag som blir sån, alldelles darrig i såna situationer, där man vet att det finns ett visst motstånd och som kan vända till en jobbig situation?

  • FruTez

    Frujj: Välkommen till monologklubben!

    Ang. jobbiga samtal. Jag brukar bli torr i munnen och sen efter en stund blir jag alldeles darrig i både rösten och benen. Det är nog adrenalinet som pumpar... jobbigt, men svårt att göra nått åt!

    Trist att den svenska sjukvården (som ska vara så himla bra) ska funka på detta sättet... jag fattar itne varför det ska vara så svårt att få träffa en läkare när man behöver??!?!? Hoppas att det går bättre för dig imorgon.

    Ang. Stormen, hoppas på att det inte ska bli så farligt som dom säger. Jag ska ju in till stan idag och se Footloose!

    Har varit på den där avtackningen nu! Det var riktigt trevligt och hon blev väldigt glad över dikten! Det var god mat och kul att få känna sig som en i mängden och inte som "bara inhyrd"...

    Det är en till som slutar idag, men han går inte i pension utan ska börja på nytt jobb och min chef kom och sa efter avtackningen att de skulle ha en liten avtackning för killen i eftermiddag. Jag svarade att jag väldigt gärna ville vara med, men att jag inte kände för att fråga min avlösare. När jag skulle gå på avtackningen sa hon till en kollega till mig att "åh, jag har haft så mycket att göra idag att jag fick tom. säga till en kund att jag inte kunde hjälpa honom och jag hann nästan inte skriva kortet!" Då måste jag berätta för er att det hon skulle skriva i kortet var exakt följande: Lycka till i framtiden, önskar dina arbetskamrater!

    Ursäkta? Hur lång tid tar det att skriva i ett kort?? Jobbigt, för jag vet att hon sa alla dom där grejerna bara för att jag skulle få dåligt samvete över att hon skulle sitta på min arbetsplats, när hon hade "såååå mycket" annat att göra... jag menar, va ska man säga? Det är väl för tusan inte varje dag, elelr ens varje år som jag är med på en avtackning??

    *suckar*

    så, var bara tvungen att beklaga mig lite! Vi borde kalla nästa tråd för "Klagomuren"! *fniss*

  • FruTez

    Frujj: det där med att bita sig lite lätt i tungan, det var ett bra tips! Jag blri jämt torr i munnen!

    Fick precis mail från det där företaget jag sökt jobb på.

    De skriver väldigt trevligt och tackar så jättemycket för min ansökan och att rekryteringsprocessen gått vidare och att den här gången så fick jag tyvärr inget arbete. De skriver även att de gärna behåller min ansökan tillsvidare för framtida rekryteringsbehov.

    Nu vet jag ju inte om det är något som företag ofta brukar skriva, men jag blev faktiskt riktigt glad att de åtminstonde skriver att de gärna behåller min ansökan för framtida jobb! Är jag naiv och blåögd? (fastän jag har bruna ögon? *skratt*

  • FruTez

    Morsning!

    *sjunger* "She's a maniac, maniac on the floor, and she's dancing like she never danced before..."!

    Jo, Måns var bra! *fnissar* Väldigt fin att titta på! Jag förstår verkligen varför Nides har Måns som sin favvis! *fniss*

    *sjunger vidare* "Loose, Footloose. Kick off your sundayshoes..."


  • FruTez

    Ab: Krya på dig!

    Carma: Kul med första korten! Ser man nått tydligt än?

  • FruTez

    Nides: Ja,visst är han fiiiiin!! *me big fan of Måns!* Hihi! Förresten, blev det några bra kort?

    TILL ALLA:
    Jag har uppdaterat min blogg med lite bilder från Footloose (mobilkamera bilder, men ändock bilder!) och jag har även uppdaterat fikasugnabloggen med massa foton!!!!

  • FruTez

    Nides: Blir det nått mer så hänger jag gärna med! Det var jättetrevligt igår! :)

  • FruTez

    Nides: Det tror jag visst att du kan! Hahha!

  • FruTez

    Frujj: Va trist att det råkar vara ett envist jädra virus! Hoppas att du lyckas mota bort fasenskapet i helgen!

    Ikväll blir det tacos och Lets Dance!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...