• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Ab och även W. Krya på er!

    Ha en trevlig helg tjejer! *vinkar*

  • FruTez

    Ab: Liv i tråden! *ler* Så kommer svaret en timme senare... det kan man nog inte kalla liv! Hehe! Mer utan en sömngångare!

    Nides: Tack för ditt inlägg i min blogg! *kramar om* Känns konstigt och skönt att vi iaf. hann gå och se Måns dagen innan.

    Sitter och letar jobb... ju mer jag tänker på det, ju mer tycker jag det är synd att det inte blev nått i Bollebygd. Hade ju varit nice! Hihi! Nu jämför jag alla annonser med den och det är ju inte rätt, när det inte ens är samma tjänster! Hehe!

  • FruTez

    God morgon!

    Frujj: Stackars lillkillen!! Hoppas att medicinen hjälper snabbt så att han mår bättre snart. Inte kul med lunginflammation, varken som stor eller liten! *skickar en krya på dig puss till honom*

    Ab: Hur mårs det idag, bättre hoppas jag?

  • FruTez

    God morgon tjejer!

    Ab: Känner du dig bättre idag?

    Frujj: Hoppas lillkillen mår bättre. Fick ni sova hemma inatt?

    Bauti: Drack ni bara vin eller åt nni nått alls till? Drack ni vatten till? Nått måste det ju vara... eller magsjuka?

    Nibla: Ni lägger ju bara in ett förslag och så får kommunen ta smällen med grannarna ifall kommunen bestämmer sig för att ta ner dom. Men tråkigt att höra såna kommentarer. Är det gamlingar som bor där? Eftersom de vet att träden stått där i 50 år!

    En kompis ringe nyss. Deras bebis har bestämt sig för att börja komma ut. Mamman är bara i V.28. Hon ligger på Östra nu och har ordinerats strikt sängläge! Håller tummarna för att de lyckas övertala bebisen att det faktiskt är bättre i mammas varma mage! Än så länge verkar det iaf lugnt och det ser bra ut. Trist bara att ligga i sängläge så länge, men måste man så måste man! *kniiiper tummarna*

    Nån som vet hur långt en bebis på 28 veckor är utvecklad? Tycker det skulle vara intressant att veta!

  • FruTez

    God morgon Ab!

    Hittade denna infon om bebisar i V 28:

    "Barnet anses livsdugligt vid denna tidpunkt och om det skulle födas måste man registrera barnet enligt lagen. Som tur är har barnet nu mycket goda chanser att klara sig utanför livmodern, med hjälp av bland annat värme från en kuvös."

    Det känns ju skönt! *pustar ut*

  • FruTez

    Frujj: Skönt att höra att det är bättre med den lille underbara killen!

    Jag pratade med min kompis nyss och hon berättade att imorgon får hon åka hem. Idag måste hon stanna för att hon ska få alla doser med cortison, för att skynda lungorna. Intressant att veta att hon hade faktiskt begärt att få extra ultraljud. För att förra barnet hade varit lite strul med. Tack vara detta extra ultaljud så upptäckte dom att hon var öppen 2 cm. Hon själv kände inget och tänk om hon inte hade bett om ultraljudet. Man vet ju inte, det kanske inte hade hänt nått ändå, men man ska tydligen vara försöktig och lyssna på sin instinkt! Men det är ju ett bra tecken att de skickar hem henne imorgon. Hon får inte göra nått alls hemma, förrutom att gå på toa. Resten av tiden ska hon ligga ner. Jisses, va jobbigt! Hoppas att hon har många bra filmer hemma att se på!

  • FruTez

    Frujj: Oj! Jisses! Var det såpass långt gånget att lungan fallit ihop? Stackar liten!! Skönt att höra då att de har satt in rätt behandling på han nu...

    Har funderat på detta med jobb... det verkar vara väldigt dåligt med jobb som jag känner mig intresserad av just nu, men så har det dykt upp en annons. Problemet är bara att det är samma sorts jobb som jag har idag, men med mycket mer varierande arbetsuppgifter! Det låter ganska kul, MEN!!! jag vill ju väldigt gärna bort från denna branschen... Jag tycker ju att det är som att ha fotbojja... kan ju för tusan inte ens gå och pinka när jag vill! *suckar* Vet inte hur jag ska göra... om jag ska söka på det eller inte...

  • FruTez

    Va kul att BT funkar idag!! Vi får ha FL tråden som backup! Hihi!

    God morgon förresten!

    Bauti: Inte kul med begravning, men ett nödvändigt ont, tyvärr!

    Carma: Skönt att katten är borta så råttorna kan få leka på borden?

    Idag har jag glömt min mobil hemma... känner mig aldelles naken! Hahha!

  • FruTez

    Hooooar tebax! På plats igen efter lunch med sejfilé och vitlöksmörsky! Smakade gott, men jag har faktiskt lite ont i magen nu??

    Har inte heller någon arbetslust! Åh, vill hem, stoppa en flaska vino verde i kylen och slänga mig i soffan! *längtar*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...