• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Linum: Ja, vi får väl se, det känns som om det är ett sånt jobb som man både kan ha och mista. Får jag det blir jag glad såklart, men får jag det inte så är det inte någon större katastrof. Har inte tänkt färdigt än om jag är nån "säljarperson".

  • Frujj

    Linum: Det står på Gps hemsida att TB åtalas för våldtäkt idag.

    Tezz: Med illamående och sånt eller vad, ljugandet i början?

  • Frujj

    Linum: Det finns en annan sång som passar jättebra till dop, som Sonja Alden skrivit men som Shirley Clamp sjunger. (Tror jag) Hon (S el S) har skrivit den till sin son. Den passar även till bröllop så jag har skrivit ner titeln nånstans.. ska leta upp den!

  • Frujj

    Tezz: Med nr två lyckades jag ljuga (eller dölja) allt fram till v 20. Hade ju arbetskläder på jobbet då och det var en stor skjorta, så under den syntes inte så mycket. Var bara lite jobbigt att stå och må illa över patienter... (pinsamt!!!men vissa pga vissa sjukdomar el annat luktar ju både det ena o det andra och det var INTE roligt när man var gravid!) men fick prata bort det med att jag varit borta från jobbet ett tag och kommit ifrån lukterna.(hade ju pluggat innan och varit tj-ledig) Trist nog mådde jag illa ungefär halva graviditeten. Sen när det gällde alkohol-delen så brukar jag inte vara dne som dricker så mycket så vi skyllde väl på det. W är ju en augustibebis så det var ju i denna tiden (jul nyår ) som jag fick hitta på och ljuga oxå
    Med nr 1 körde vi väl samma lögner fast där avslöjade vi det tidigare. Typ i v 10 el nåt.

  • Frujj

    Det finns ett "vin" (är väl eg en fruktdryck men inte söt o sliksig utan ska väl mer likna vin) som heter Amé och finns i olika smaker, det är gott! Finns i hälsokostaffären!

    Tips till de som bakat mycket bullar

  • Frujj

    Carma: Japp man har kontoret hemma och utgår hemifrån. Sen har man ett distrikt (Västra Götaland och en bit uppåt eller neråt, det var två pers de sökte tydligen) och så bokar ¨man tider med ssk och såna som jag och berättar om produktnyheter osv. Så det är ju inte det att man ska sälja X antal varje månad för det finns ju redan upphandlat och i avtal, handlar väl mer om att man ska marknadsföra produkterna så att de kommer finnas kvar i upphandlingarna och att de ökar av deras sortiment. Sen är det väl att vara med o fixa olika events o sånt, det verkar kul!

  • Frujj

    Nä nu måste jag gå o fixa lunch.

    Kul att det är lite liv i tråden!

  • Frujj

    Nibla: Har du hittat nån bra tråd på FL?

  • Frujj

    Lunchen här bestod av gårdagens ost och broccolisoppa. Mycket gott!! (trots att det var sån där färdig)

  • Frujj

    Aha ok ja det kan ju vara många man känner som läser där utan att man vet att dom är där.
    Fast kan ju vara samma här iofs

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...