• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Maken och jag firar 6 år som ett par i slutet av februari, tänk om man kunde ge honom en sexig sexårig whisky? Nån som har nått gott att tipsa om?

  • FruTez

    God morgon tjejer!

    Carma: Kul att du kikar in!

    ab: Krya på dig!

    Bauti: Det är nog mycket pill med smide, men det blir kanske roligare ju längre fram du kommer?

    Inatt har jag knappt sovit nått. Först så hade jag en miljard grejer att göra så jag kom i säng först vid 11. Sen har jag inte sovit mycket inatt för maken har hållt mig vaken! Han var och drog ut en tand igår och stackarn har haft så ont inatt! han var varit uppe och tagit värktabletter och pustar och stånkat. Sen vid halv 4 när han äääääntligen somnade började han snarka som en gris!!! Jag kan helt enkelt inte sova när nån snarkar så jag försökte med öronproppar, men det gick inte... tillslut tog jag täcket och gick och la mig i soffan. Då var det bara 50 min. kvar tills jag skulle gå upp! Hahaha! Jag är alldelles flummig i huvet idag! *flum* *flum*

  • FruTez

    Carma: Har varit på ett "pojkdop". Den lille killen fick en sån där supersöt "Mirandanalle" och så köpte jag ett album på Papeteri i Nordstan och klistrade in fotografier som jag tagit på den nyfödde. Sen sa jag till mamman att när de får nya kort så är det bara att säga till så klistrar jag in de med! Hon blev jätteglad och har pratat om det albumet flera gånger!

    Bra att du tog upp dop. Vi ska vara gudföräldrar i sommar och jag har INGEN aning om vad vi ska köpa! Det måste ju vara nått speciellt... Hjälp! Vad ska vi ge?

  • FruTez

    Förrsten, vad är Norsesund för nått?

  • FruTez

    Herre jösses... min hjärna går som i sirap idag!

    Norsesund verkar trevligt!

    Nides: Skönt att mötet gick bra! Jag letade efter en 6 årig whisky igår och det fanns inte mycket. Nån var 5 årig och de flesta var 8 eller äldre. MEN, jag hittade en kanadensisk whisky som är 6 årig! Haha! Jag frågade maken igår om han druckit det nån gång och det hade han inte. Tänkte nog köpa en sån och ge till honom som present på våran 6årsdag! Hihi! Nån som har provat kanadensisk whisky nångång?

  • FruTez

    Alla kan vi ju behöva hjälp med att komma i form. Jag har nu hittat det perfekta träningsredskapet! Du kan använda det när du sitter hemma och tittar på tv och även när du jobbar!!

    www.nanok.com/bug

  • FruTez

    Ab. Bra idé, ska maila linum! Men det är lite som du sa det är mer årtalet som är det roliga.

    Ja, det ska bli spännande att bygga hus! Just att man får ett eget... Ska försöka hålla det uppdaterat i bloggen när det sätter igång!

  • FruTez

    Dax att dra sig hemåt!

    Vi höres på torsdag, om det är någon som kikar in här! Det är ju väldigt lugnt nu förtiden! Jag är ledig imorgon, ska ju tyvärr på begravning... *usch* Har förträngt det... kommer att bli jobbigt, men det måste göras!

    Ha det så gott nu mina fruar och sköt om er!

  • FruTez

    God morgon tjejer!

    Gårdagen gick bra, otroligt jobbigt bara, men det gick bra... det är aldrig kul att gå på begravning, speciellt när det är någon som gått i förtid...

    Nibla: När är det ni sticker till Malaysia?

    Frujj: Det är ingen som läst ditt mail, men det kan ändå vara bra att veta att det inte är min privata jobbmail... jag har en som jag aldrig använder, dels för att den är i mitt gamla efternamn och dels för att jag måste logga in via nätet varje gång. Den du mailar till är till Outlooken som finns i datorn. Men det brukar bara vara jag som öppnar den, därför hade ingen annan läst ditt mail! Jag har förresten svarat!

  • FruTez

    Nibla: Åh, vilken underbar man du har! *sympatisnyftar jag me*

    Jag har haft en liten hemlig önskedröm om att få blommosterbud på jobbet, men det blir liksom lite fel när maken jobbar på samma ställe! Hahaha!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...