• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    God morgon!

    Har inget speciellt att säga, men ville iaf. hälsa god morgon till alla!! Ska bli så kul att träffas ikväll!

  • FruTez

    Jag ska förresten börja plugga på måndag! *tjohoo* Har ansökt och kommit in på en distanskurs. Information och Layout - grundläggande kunskap i muntlig och skriftlig affärskommunikation. Det ska bli intressant, mycket word och powerpoint. Känns som en bra kurs att fylla ut cv´t med!

  • FruTez

    carma: Den kursen som jag ska gå är gratis och en distanskurs. De har löpande kursstarter så, man kan välja när man vill börja och även i vilken takt, 100%, 50% eller 25%. Det är en vuxenutbildning som Gbg stad erbjuder genom NTI. Allt sköts via datorn och internet. En kollega här på jobbet tipsade mig om detta och än så länge verkar det väldigt bra! För mer info:
    www.nti.se/distans/index.html

    Nides: Va synd att du inte kommer... *ledsen* Men du får ha det så skoj på Tapasbaren!

  • FruTez

    Addiz: Menar du att du fysiskt tacklar honom?

    bauti: När maken är sur så brukar jag... Hmmm... *tänker* Oftast så brukar jag försöka lätta upp stämmningen och tillslut när det inte går så brukar jag bli sur tillbaka... Haha! Sen brukar det bli ett litet gräl som rensar luften! Kanske inte det mest effektivaste sättet!

  • FruTez

    Satt och läste igenom det stora projektet som är viktigt betygsgrundande för kursen. Det är att svara på brev från ett påhittat företag, göra en offert med mallar m.m. och planera upp en hel konferens! Åh, va kul, men svårt! Har verkligen ingen aning om hur man gör sånt, så jag hoppas vi får bra instruktioner! Hihi!

  • FruTez

    Addiz: Jag blev glatt överraskad när jag såg att detta med konferensgrejen var det stora slutprojektet! Det är ju sånt som jag gillar att göra, tror jag! Hahaha! Har ju ingen större erfarenhet! hihi! Det var nu 8 år sedan jag pluggade "på riktigt" sist och jag hoppas att jag har förändrat mig lite. Jag brukar alltid vara eld och lågor i början, sen när det blir lite jobbigt, ja, då brukar motivationen tryta... Synd! Men nu så har jag en jobbkollega som börjar på en annan kurs, men på samma skola, samma dag, så vi har lovat att peppa varann! Jag siktar på ett MVG! *iihhh* Har aldrig fått det nångång! Hoppas jag inte siktar för högt! Hihi!

    Nu jädrar...

  • FruTez

    Jag trodde att det skulle vara en ganska trist kurs, väldigt korrekt liksom. Eftersom det står att det är affärskommunikation. Den verkar ju vara mer blandad! En uppgift i projektet är att bestämma ett resmål inom 6 timmars reseavstånd från Sverige och inom vissa kostnadsbegränsningar. Att ta reda på saker som transporter, kostnader, lämpliga aktiviteter. Kul!

    Som sagt, ni kan ju höra med mig igen om et tag och se om jag är lika eld och lågor då!

  • FruTez

    Ab: Tack, men jag tror att min uppgift räcker gott och väl! :)

  • FruTez

    Carma: Håller med, tycker också att den här fredagen går riktigt långsamt juh! Känns som att sekundvisare tickar ett steg fram och två steg bak!

  • FruTez

    Vilket tråkväder! Skönt iaf. att man ska göra nått trevligt ikväll, så är det nått iaf. som piggar upp!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...