• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Förresten, vi åt på La Terazza igår. Det var väldigt god mat och bra service. Ett stort plus för deras underbara desserter! Ett stort minus för att det var jättehög ljudvolym i lokalen.

    Tänkte på resturanger, Nibla: Hur var La sombrita?

  • FruTez

    Usch.... jag har precis haft ett gräl med en kollega... det hela började med att han kom med ett problem och jag skulle förklara varför jag gör på mitt sätt. Det slutade med att han sa till mig att det inte gick att diskutera med mig och att jag skulle sluta att skrika! Skrika???? Jag vet att jag lätt höjer rösten, men denna gången skrek jag verkligen inte! Efter grälet så var jag tvungen att fråga en kollega som jobbar brevid om han hade hört nått och det enda han hade hört var när jag sa till elaka kollegan att gå härifrån för att han var så otrevlig. Alltså har jag inte skrikit för då hade han hört hela grälet!!

    Usch... Efteråt var jag så upprörd så jag började att grina! Kan inte förstå hur en person som jag alltid har uppfattat som så snäll och trevlig plötsligt kan bli värsta typen! Inte nog med att han tyckte att jag skrek han sa även till mig att jag faktiskt måste tänka på hur jag beter mig eftersom jag sitter i en offentlig mijö och att jag skulle tänka på alla kunder! (det fanns inte ens några kunder inne då!) Då kunde jag inte låta bli att svara honom att jag faktiskt inte är en barnrumpa som han tror att han bara kan läxa upp! Detta är ju mitt arbete och man måste ju kunna diskutera även i en offentlig miljö! Sen när jag förklarade ytterligare en grej sa han att han faktiskt sket fullständigt i vad jag tycker om saken, det spelar ingen roll!!!! Förstår inte att han började attackera mig personligen?!?!?! Jag blev så chockad!

    Jag gick och pratade med min chef efteråt. Självklart hade kollegan redan varit där och beklagat sig över mitt betende.
    Jag berättade som det var och började självklart att grina igen, pinsamt!!Jag var tvungen att säga till chefen att jag brukar inte grina över sånt här, men att jag tog så illa vid mig av att kollegan började gå på mig personligen och sa till mig mig att jag skrek när jag bara pratade och hur jag skulle sköta mitt jobb?

    Sorry att det blev så långt, mnen jag kände att jag måste skriva av mig litergann.. jag blev verkligen ledsen över detta...

  • FruTez

    Tack för alla omtänksamma ord... det känns gott att höra!

    Nibla: Jag blir också ledsen först och arg sedan när jag känner mig orättvist behandlad. Jag börjar nog bli lite arg nu. När jag käkade lunch så satt vi vid samma bord. Då när några andra gått iväg och vi bara var några få kvar säger kollegan: Fick du pratat med "chefens namn" förrut?

    Åh ,jag blev så arg!! Han visste ju inte att jag gått in till chefen och pratat med honom. Han måste ju menat att chefen skulle "kalla in" mig till honom eftersom han ringde till chefen först. Jag svarade honom med att bara säga mmmm och sen kände jag att jag inte kunde sitta kvar för jag var rädd för att säga nått dumt, så jag var tvungen att bara gå!

    Så, jo... jag börjar nog gå in i den arga fasen nu!

    Ang. ett annat problem med den tjuvläsande kollegan. När kunder ska betala så behöver kollegan använda datorn, inte annars. Då är det ju också bara kassaprogrammet som hon ska använda, inte Internet eller Outlook eller nått annat alls! Jag har börjat stänga ner Outlook när jag går, hon har ju inte lösenordet till den. hehe! Orkar inte ta itu med det nu...

    Ang. annat trevligare! Jag tycker det är så kul att höra om att de små liven växer så det knakar! Är det någon av er som tänker ta reda på könet innan eller vill ni bli överraskade?

  • FruTez

    Nibla: Ja, scanna så vi också kan se!!!

    Frujj: Jag är inte så glad i havet... hehe! Gillar inte när det gungar, men är det lugnt vatten så ska det kanske gå bra att segla! Förresten, grattis till jobbet!

  • FruTez

    Frujj: Du frågade förresten om viner och så. Du skulle ge bort det i present? Vi har gjort så här en gång. Vi köpte en jättefin trälåda med plats för två vinflaskor på systembolaget. Sen köpte vi en flaska rött, Penfolds (nr6301) och en flaska vitt, Penfolds (nr6463). Båda är från Australien och det var en väldigt uppskattad present!

  • FruTez

    Jag kan förstå dom som vill ta reda på könet för att kunna typ köpa kläder osv. men personligen skulle jag nog också vilja bli överraskad. "Åh, titta en liten...!"

  • FruTez

    Frujj: På systembolaget! Förrut hade de en jättefin bild på den på deras hemsida, men den har de tagit bort??

    Presentlåda i trä
    (Varunummer: 995)
    Helflaska
    Pris: 65.00 kr
    2 helflaskor
    Pris: 95.00 kr

  • FruTez

    Nibla: Förra året var jag på typ Babylandet eller nått sånt och skulle köpa en present till en kompis som fått bebis. Kikade lite bland alla vagnar och jisses! Det är ju som att köpa en bil! Hahaha!

    Frujj: Ha nu riktigt skoj imorgon! Väntar på rapport sedan!

  • FruTez

    Hihi! Det kom in en lastbilschaffis. Han hade ljusblå jeans, ljusblå jeansskjorta och cowboyhatt! Säger bara *Yiiiiihaaa!!*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...