• Addiz

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Nides, Tezz: ni har mail!

  • Addiz

    God kväll tjejer!

    Har haft två intensiva dagar med en projektledarkurs: Tack Nibla för tipset! (Imorgon är sitsa dagen för den här modulen)
    Igår genrepade vi vår "bröllopsvals". Idag ska jag och min ena tärna (som är inblandad i "valsen") prova att dansa med mig _i_: min klänning... Undrar hur det går.

    I övrigt är festhäftena hos tryckeriet (vi får dem på fredag) och godis till gästpresenterna inköpta.

    Klistermärkena till resväskan kom idag och de är sååå fina! Tack så jättemycket till Carma och J!!!!!!

    DJn är inte riktigt under kontroll, men läskinköp etc kommer göras på lördag, och köras till festlokalen nästa vecka. Festhäften och gästpresenter kommer göras i helgen, och jag tänkte försöka skriva ut de sista grejorna (typ placeringsplanscher etc).

    I övrigt blev jag provsminkad i tisdags kväll och hon var såååå bra! Hon satt med mig i två timmar och testade olika grejor olika skuggor, la på mer, tog bort, testade 4 olika nyanser på läppstift (tills jag blev nöjd). Jättekul var det! dock tror jag att mitt diadem kommer att göra att det blir "för mycket", så jag funderar på att inte ha något i håret, bara mina dreads. Trist nu när jag faktiskt har gjort ett eget diadem...

    Tezz: nog kommer det vara mycket folk på vårt bröllop, men jag hoppas ni kommer se oss iaf...

    Vet inte hur mycket jag hinner in här innan bröllopet och så, but I'll try

    Ha en skön fredag imorgon!
    P&K

  • Addiz

    Hej tjejer!

    Jag undrar om det är nån som har tid/lust att läsa igenom ett tal som jag tänkte hålla till L? (Om mina nerver klarar det )

    Lycka till med jobbsökandet nu!

  • Addiz

    Hej tjejer!

    Tack för erbjudandena, men när jag läste talet igen idag så känns det inte rätt... Det känns lite för intimt, så jag tror att jag skriver det på kortet som kommer med till morgongåvan... Men det var en rolig idé tror jag, ett tal med nästan bara Depeche Mode-låt-titlar

  • Addiz

    Förreseten: Linum's och min florist var med på TV igår =) Det går en serie i 6 avsnitt som handlar om yrkeslandslaget, och hon var tydligen Sveriges representant för florister i VM i Japan! Näst-nästa söndag handlar programmet lite mer om henne!

  • Addiz

    Tez: jag tror hon fick brons =)

    Hörni, vilka är det som kommer att hjälpa till att duka?

    Tez, Abbe, Linum, Nides, Carma...
    Stämmer det?

    Bauti? Nibla?

  • Addiz

    Tez: klart du ska söka!!!! Jag har (precis som Nides skriver) inte heller nån aning om vad jag gett mig in i, men jag hoppas att det blir bra i slutändan! =)

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...