• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 12

    tror starkt på skoställ Skav i tipsa övermakten också? De kanske inte riktigt tänkt till ordentligt.

  • Fru Hilde

    Ojdå MC, det verkar som om vi kan gå med i samma klubb... sjuka utbrända mammors klubb. Tösen vaknade en till två gånger per timme inatt. Både jag och maken är småkrassa och förkylda så detta var droppen. Jag jobbade idag, men när jag kom hem hade jag fruktansvärt ont i huvudet, låg på golvet och som tur var tyckte dottern att det var ok att kräla runt och leka häst på mammas rygg, mata mamma osv... sedan kom maken hem och kunde rädda mig.

  • Fru Hilde

    hmm MC jag vill nog tyvärr inte byta, jag kommer ju numera hyfsat överens med min svärbitch FAst där är ju saker som jag bara väntar på ska explodera inom mig, men om hon inte gör om dem kommer det nog vara lungt framöver på släktmiddagarna.

  • Fru Hilde

    Anne på G det är samma problem här. Svärbitch kan ju vara hemsk mot min man och det gör mig vansinnig! Den jag älskar mest ska inte behöva bli så ledsen och besviken helt enkelt, då morrar jag!

    Men utöver det så är hon ju ganska förtjust i vår dotter. Så det har resulterat i att vi åtminstone har ett gemensamt samtalsämne på familjehögtiderna.

  • Fru Hilde

    Äsch nu postade jag för snabbt

    ÄPV vad kul att någon här har en trevlig och bra relation till sina svärisar.

    Janos tror jag har åkt på semester.... tror jag iallafall.. ??

  • Fru Hilde

    Hmmm man får lov att vara patetisk på den här tråden MC...

    Jag sitter här och har sömnproblem. Tror att jag har jobbat för mycket den här veckan. Jag är uppjagad och tankarna virvlar runt. Ska ta mig en kopp te nu och hoppas att jag blir trött igen.

  • Fru Hilde

    Hallå hallå i tråden

    Jo, jag har faktiskt ett liv utanför tråden jag med ... Anne har du så mycket att göra? hmm jag vickar ju för min chef just nu, så det är en hel del att ta sig för om dagarna och när jag kommer hem är jag så trött så jag bara vill stupa. Men det finns ju ljusglimtar... gubbarna är ju bara såååå söööta ibland *not*

    Förra veckan var det en som ville leka chef uch vad det var superjobbigt, speciellt när det skulle diskuteras med kunder och ges "goda" råd som var aningens hårresande för den som är insatt i ämnet. Men denna veckan bverkar det ha lugnat ner sig och nu springer de omkring och skriker efter hjälp varannan minut. De vågar nämligen inte ta beslut själva och måste därför ha någon som vågar göra det för dem Märkligt det där, för en annan är ju mer van att få ha hand om ett ansvarsområde och så får man stå för det man gör.... många vill inte känna ansvaret utan är mer nöjda med att ngon annan står för eventuella misstag.

    Idag hände för övrigt något mindre kul Jag fick veta att jag fortfarande har en fläck på lungan. Jag ska in på kontroll och röntgen igen och är det kvar då så är det nog inte så bra. Överhuvudtaget känns det ledsamt och det är lite för lätt att 2måla fan på väggen".

  • Fru Hilde

    Tjenare MC. Lyckan behagar inte skicka mig mitt gamla lösenord så jag kommer tyvärr inte in. Jag tycker också det varit lite trevligare där, men tyvärr för lite aktivitet för min smak. Å andra sidan om fler tänker som jag så kommer ju inte aktiviteten ligga på topp iofs

    Här är för övrigt tyst som igraven tycker jag Knepigt att man bara kommer in på BT typ var tionde försök eller så... vad håller de på med egentligen?

Svar på tråden Äntligen fredag del 12