Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 12

    Hej kära vänner. Jag finns oxå kvar här i faggorna, har varit lite otrogen och hållt till på FL ett tag . Kan ni förlåta mig??

    Är igång med ett nytt försök igen. Fast jag har eg lovat mig själv att inte berätta det för någon den här gången, men nu känns det som att det misslyckats ändå, så sk*t samma!

    Vi hade fyra frysisar kvar på SU men det var bara en enda som klarade upptiningen och dessutom tappade den tre celler av fyra under upptiningen. Maken tror dock att det är en liten kämpe som har bestämt sig för att överleva och jag vill gärna tro det oxå. Bara ett fåtal dagar kvar till test nu så vi får väl se.

    Jag undrar oxå hur det är med familjen Rystall?

    Det skulle vara jättekul om det blev en ny träff i Sthlm. Isåfall lovar jag att komma denna gången!

    Kram till hela gänget

  • äntligen på väg

    Hej vänner.
    Jag ska ÄNTLIGEN få resa till alperna igen! Det blir första skidresan ihop med maken och det ska bli sååååååå kul . Vi bokade idag och åker på lördag. Fanns dessvärre inga resor kvar från Götet så det blir att bila upp till Sthlm och ta en extra övernattning där på fredag, men vad gör man inte!

    Nu ska jag strax ner till stan och låna thermobrallor av svägerskan och köpa lite solbrillor och sånt. Kul .

    Verkar som det blir ett antal bebisar inom närmaste åren . Jag räknar med att kunna sälla mig till mammaskaran inom tre- fyra år. Det kallas elefantgraviditet och innebär att man väntar barn ovanligt länge men slipper åkommor som illamående, foglossningar och andra krämpor . Samt att man kan äta och dricka vad man vill under hela "graviditeten" ! Faktum är att vi inte pratar så mycket om det än eftersom adoption är en väldigt lång process men vi har satt upp oss i kö så första steget är iallafall taget .

  • äntligen på väg

    *Kramar om Janos* Vakna nätter låter inge vidare

    Tackar för alla glada påhejningar

  • äntligen på väg

    Hej allesammans och glad påsk (det är ju iaf två dar kvar).

    Vi har haft en underbar resa á la Sällskapsresan nr 2 i Alperna . Nu har jag suttit och gått igenom mina jobbmail som kommit medan vi varit borta och kommit fram till att jag nog ska gå in på ams och leta nytt jobb en stund

    Jobbigt det där med lungan Hilde! Hoppas du blir bättre snart!

  • äntligen på väg

    Baddräkt och bikini... hmmm, själv trivs jag som fina fisken i thermobrallor och täckjacka

  • äntligen på väg

    Hej flickor, missade jag er nu Janos & APG??
    Har bestämt mig för att det är dags att hitta ett nytt jobb så nu har jag varit inne på alla möjliga hittajobb-hemsidor men jag blev inte sugen på att söka ett enda .
    Har även funderingar på att plugga på distans, helst företagsekonomi men jag hittade inget bra där heller...

  • äntligen på väg

    Jösses, har du redan börjat jobba lite Janos, tyckte det var aldeles nyss Elias föddes! Men tiden har väl hunnit gå utan att man märkt det antar jag

    Jag ställer gärna upp på jobbyte. Det går bra att byta precis just nu faktiskt då jag insett att det blir kvällsarbete idag (förutom när jag surfar lite mellan förstås ).

  • äntligen på väg

    Ok, pax för att byta med APG!!! Jag tar mig gärna en sväng Långtbortistan. (Kanske blir en hel del för APG att göra om vi beslutar att byta tillbaka igen bara )

  • äntligen på väg

    Låter som ett bra upplägg tycker jag. Skönt att bara gå in och jobba några timmar och få lite förlängd mammaledighet.

    Känner oxå att jag skulle vilja vara hemmafru just nu, fast känner jag mig själv rätt så skulle jag nog klättra på väggarna efter ett tag, men en månad eller så hade jag gärna tagit!

  • äntligen på väg

    Min ena syster har varit mammaledig större delen av de senaste 15 åren och hon hade jätteångest nu när hon var tvungen att börja jobba heltid. Men så har hon ju fem barn och en j*kla massa hundar så tråkigt hinner det nog aldrig bli i det huset

  • äntligen på väg

    Tänk att lite sol kan göra att livet känns så mycket lättare

  • äntligen på väg

    Gratulerar till 700 Janos!

  • äntligen på väg

    Jodå. Vi har landat efter resan och det känns redan som om det gått alldeles för lång tid sedan vi var iväg. Längtar tillbaks!

    Jag har inte sökt några jobb. Hittar lixom inte nåt som lockar mer än det jag har och ändå vill jag byta jobb . Jag är väl bara gnällig och inne i en svacka antar jag. Fast jag har haft samma tjänst (fast olika distrikt) i fem och ett halvt år nu och det gör mig till den som jobbat längst av samtliga ca 80 pers i Sverige med samma tjänst som jag. Alla som jobbade med mig när jag började har antingen slutat eller bytt till någon annan tjänst inom företaget Känns som att det är hög tid för mig att dra vidare oxå.

  • äntligen på väg

    Verkar ju funka idag med!

Svar på tråden Äntligen fredag del 12