• Gable

    Äntligen fredag del 12

    anne på grönkulla skrev 2008-03-24 10:36:00 följande:


    *kramar om o tröstar med resterna av citronmarängpajen*
    *mumsar glatt* TACKAR!
  • Gable

    Dessutom tål vi inte varandra så hur ska vi kunna umgås? Jag tänker ju inte lämna E där helt vind för våg för att hon ska umgås med kusinen... Nixipixie!

  • Gable

    Jag har så dåligt pokerfejs, till och med en blind skulle se vad jag tycker och tänker

  • Gable

    Jo jag vet, men jag kan bara inte låta bli. Hon är som ett rött skynke framför ögonen på mig. Bara jag tänker på det så stiger pulsen till oroväckande nivåer. ALLA mina dåliga sidor triggas igång.

  • Gable

    Nej, han vill inte träffa dom i någon större utsträckning, där är vi överens. Det är svärmor, svägerskan o hennes sambo som lever i nån drömvärld och TROR att vi ska bli bästa vänner. Fast i svägerskans fall tror jag nog att hon helst vill exkludera mig och bli bästa vän med sin bror och barn. Mig hatar hon, det kan hon inte ens dölja. Den kärleken är ömsesidig om vi säger så *host host*

    Det vi inte riktigt ense om är om hon är psyiskt störd eller ej. SB tror hon har ADHD!! Jag säger Borderline, inte till SB - där säger jag ingenting - och husbandet säger ingenting.

  • Gable

    Jag skulle gladeligen ALDRIG träffa dom, men vi är ju så illa tvunga ibland. Det är de få tillfällena som gör att jag går i taket, jag klarar verkligen inte av henne!

    Ibland när andra frågar om husbandet har några fel så brukar jag svara ja, han har 2 jättestora fel, sin mor och syster, annars är han felfri.

  • Gable

    Är du hemma?! Det har jag helt missat!

  • Gable

    Ja nånting hände när man fyllde 30 plus nånting... Komplexen bara *poff* borta!

    Jag håller med Apg, jag skiter i om folk tycker att jag är fet och ful, eller bara ful, eller bara fet. De är inte så jädra snygga själva heller! Häpp!! Vill dom glo, så glo på. Jag orkar banne mig inte bry mig.

    Appropå bry sig. Fru Gable fick ett tokryck idag. Nu är det slut med mammatrosor, sunkig bh och urtvättade, nerfläckade kläder! This mama is going to be fräsch. Så fräsch som hon kan bli. Nedfläckad räknar jag att vara även fortsättningsvis, men tröjorna är numera nyinköpta och även underkläderna. Det bidde myyyycket rååååsa! Husbandet blev nog chock-glad. Vänta bara, snart börjar jag plocka i sminkväskan också!!

  • Gable

    Men har ni sett programmet "Morgonsoffan"?! Helt underbart!!! hur kan jag ha missat det??? Garvar som bara den! Ni måste se det!

  • Gable

    Och tack förresten för er input i släktproblemet. Jo ni har rätt... Men jag vete f-n om jag pallar med det... PUSS på er i alla fall! Jag är glad att jag har er att spy lite galla för, annars hade jag inte kunnat hålla god min.

  • Gable

    Jag förstår vad du menar. Husbandet kommenterade det häromdagen faktiskt, att de var betydligt större nu än innan. Jag tycker de är mer hängande än större, men jag ser väl dom från en annan vinkel

  • Gable

    Det kan skilja mellan olika märken! Tänk att vi båda var ute på stan idag! Vi kanske hade kunnat ta en fika tillsammans?! Synd att jag inte tänkte så långt.

    Fast om det är någon tröst tänker jag inte speciellt långt nu för tiden.

  • Gable

    Drog barnvagnen hela Drottninggatan fram och tillbaka, hade gett mig den på att avkomman skulle somna. Först vid Gamla Stan somnade hon. Sen sov hon genom Gamla Stan och till Åhlens, då vaknade hon.

    Hon vill verkligen inte sova på dagen, hon är nog rädd att hon ska missa nåt intressant.

  • Gable

    Hade tänkt mig en liten tur till NK, men det blev aldrig av. Gick jag in på en butik så vaknade hon till och ville inte somna om.

  • Gable

    Det var synd, men vi kanske kan ta det nästa gång du är hemma?

Svar på tråden Äntligen fredag del 12