• KKC

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja: kommer bli skit snyggt!!!

  • KKC

    Filifjonkan: jätte snyggt!
    Vår sängstomme är i valnöt och vi har vita byråer (högglans) med valnötstopp :)
    Anja: du skulle med andra ord känna dig som hemma hos oss om det blev en sthlm träff ;)
    Annars så är det en hel del ekmöbler hos oss med... ska ju göra om köket snart och först så tänkte vi att vi skulle ha ekluckor... men nu har vi ändrat oss till vita luckor men med ekstomme+ekbänkskiva... golvet vet vi inte än, men det blir nog för mkt med ek?!?

    Anja en annan sak, hade inte du beställt korsett från dreambride? Den på bilden eller en annan från vollers? Är de bra?

  • KKC

    haha, min kille skulle gladeligen betala 550kr för att jag ska vaxa mig till bröllopet :) brukar vaxa mig på sommarhalvåret men på vintern skiter jag fullständigt i det... kan raka benen ibland om det är något speciellt... A kallar mig sin lilla björnhona ;)

  • KKC

    var iof filifjonkan som skulle fixa naglar ;)
    våran budget täcker nog inte sådan lyx (om jag inte skulle hitta ett lika billigt paketpris som dig iof)

  • KKC

    här blir det fiskfileér i ugnen med potatis till :) snabbt och enkelt...

    en kompis kommer till oss idag och vi ska fixa ett test inbjudningskort :) A ska på festarresa med jobbet så då passar vi på :) hoppas verkligen det blir bra!

  • KKC

    Anja: kopierar in mitt tidiare inlägg angående dreambride och hoppas på svar... :D


    KKC skrev 2008-02-22 13:49:19 följande:
    Filifjonkan: jätte snyggt!Vår sängstomme är i valnöt och vi har vita byråer (högglans) med valnötstopp :)Anja: du skulle med andra ord känna dig som hemma hos oss om det blev en sthlm träff ;)Annars så är det en hel del ekmöbler hos oss med... ska ju göra om köket snart och först så tänkte vi att vi skulle ha ekluckor... men nu har vi ändrat oss till vita luckor men med ekstomme+ekbänkskiva... golvet vet vi inte än, men det blir nog för mkt med ek?!?Anja en annan sak, hade inte du beställt korsett från dreambride? Den på bilden eller en annan från vollers? Är de bra?
  • KKC

    Grattis pumpkin!

    Anja: var det en tuff utbildning till socionom?? är det jag ska plugga! så jag vet vad jag ska förbreda mig på ;)

  • KKC

    tack anja! det känns tryggt att veta att jag kan plugga med barn hemma, går det som jag vill så kommer jag ta ett sabbatsår för att få fler barn :D

    då kanske det är bästa att köpa en korsett inne i stan där man kan prova... jag är ju smal men vill att korsetten håller in magen lite då den är lite plufsig och jag vill slippa tänka på att dra in den + att få upp mina minituttar lite, tycker inte om axelbandslösa bh:ar så jag tänkte att en korsett löser allt ;)

  • KKC

    men anja ;)

    det är ju inte jag på bilderna juh...

    jag ska beställa klänningen från kina så jag har ingen aning men jag kan ju iof säga till om att jag vill ha stålskenor i?!? vad tror ni om att ha den klänningen i mitt galleri fast med korsettknytning i ryggen?? blir det fult? då får man ju bästa passform...

    efter 29 feb så kan jag lägga upp bild på hur jag ser ut för då kan jag sitta hemma å surfa på BT, äntligen :D (hoppas jag iaf ;)

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.