• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Låter som en speciell ring, ja, men snygg!

    Nu ska jag hoppa in i duschen, sen vette 17 om jag inte ska ta och göra nånting åt de där 43-44 dagarna i celibat

  • Pumpkin
    Englali: Första januari för att vara exakt, fast nu är det utraderat i alla fall

    Vad gäller diamanter så är det ju det man inte vet, därför måste man prova!
  • Pumpkin

    Natti natt Englali och alla ni andra, nu ska jag också sova.

    Kram!

  • Pumpkin
    Att byta efternamn

    Befintligt namn

    Regler för barn – Barn under 18 år kan alltid få en förälders efternamn genom anmälan till Skatteverket. Om föräldrarna har olika efternamn får barnet byta mellan föräldrarnas efternamn obegränsat antal gånger. Om föräldrar byter efternamn får inte deras barn automatiskt samma efternamn. Efter det att du fått ditt nya namn görs en anmälan om ändring för barnet till Skatteverket. Om barnet fyllt 18 år anmäler han/hon själv sina föräldrars nya efternamn till Skatteverket.Om barnet vill byta till ett annat efternamn än det som någon av föräldrarna har eller har haft krävs en ansökan via PRV. Den eller de som har vårdnaden ska underteckna ansökan. Om barnet har fyllt 12 år måste han eller hon alltid själv skriva under anmälan eller ansökan.

    Giftermål – Om du gifter dig eller ingår partnerskap kan ni välja att antingen ha den enes efternamn som gemensamt efternamn eller behålla era efternamn från tiden närmast före äktenskapet. Vilket ni än väljer ska ni anmäla det till Skatteverket eller vigselförrättaren senast i samband med vigseln. Ni kan inte ta ett efternamn som gemensamt om någon av er fått det i ett tidigare äktenskap.När ni har valt den enes namn som gemensamt efternamn kan ni inte ångra er och ta den andres namn genom en anmälan till Skatteverket. Du kan alltid ta tillbaka det namn som du hade som ogift, men om din make/maka då vill ha samma namn måste han eller hon ansöka om det hos PRV. Vissa övergångs-regler gäller om du gifte dig före den 1 januari 1983.Mer information kan du få av vår kundtjänst på telefon 08-782 28 00.

    Återupptagande av släktnamn – För att få återuppta ett gammalt släktnamn ska det önskade namnet ha funnits i rakt nedstigande led i den sökandes släkt i minst två generationer. En av generationerna ska ha burit namnet inom de senaste 100 åren.

    Fars eller mors förnamn med tillägg av -son eller -dotter – Du kan ansöka till PRV om att få ta ett efternamn bildat av din fars eller mors förnamn med tillägg av -son eller -dotter.
  • Pumpkin
    Anja: Ja, jag fick till det Jag satte mig och läste lite sexnoveller (can't help it, I like 'em!) så att jag skulle orka ta tag i det hela, sen kröp jag tätt intill honom i soffan och satte på en p-film - klara besked!
    Kom dock inte upp i 4 orgasmer som dig, men 2 är helt OK
    Dock är det inte helt njutbart när det gått så länge, det gör ONT till en början och då spänner jag mig och så gör det ännu ondare...

    KKC: Vilken tur att han inte friade då Och kom han inte och la sig så får han skylla sig själv!
  • Pumpkin
    20080614: Så mysigt! Vad var det för ring du fick då?

    Vad är balboa för dans?
  • Pumpkin

    Haha, nej men ringen är säkert jättefin

    Åh vad jag saknar dansen när jag ser det där - träningarna, uppvisningarna och tävlingarna *suck*

  • Pumpkin

    Haha, det är så SKÖNT att vi kan prata ohämmat i den här tråden

    Ja, jag kan ha sex med en p-rulle på, det funkar eggande både för mig och Lasse - jag är nog mer intresserad än honom faktiskt. Men det beror självklart på vilken typ av p-rulle det är också, sånt är jag noga med.

  • Pumpkin

    Jag dansade folkdans och hiphop i en uppvisningsgrupp när vi bodde i Sveg, dvs för lääänge sen Älskade det verkligen, men när vi flyttade till Uppsala tappade jag suget eftersom jag bara ville dansa med de personer jag var van att dansa med. Men jag saknar det jättemycket!

    Ja, det är ju en fördel om man som par tycker lika där, blir så mycket enklare då

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.