Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    De har vi alltid längtat efter,men vi vill ha alla våra nära och köra med oss så de blir ju lite svårt tyvär..


    Englali skrev 2008-02-25 18:21:56 följande:
    Sommarbrud: Jasså... du är sugen på o åka utomlands o gifta er. Är det något ni pratat om som ett alternativ eller?
  • sommarbrud 080802

    Har ingen kontakt med min pappa så bad min blivande svärfar att leda in mig. Fick bara ett stort leende av honom. Han blev jätte glad!

  • sommarbrud 080802

    Anja vi betalar 982:- för Liam för att ha honom fulltid. Vi har fulltid på 15/h per vecka,om du förstår vad jag menar. När jag jobbar nätter går han mer och då måste vi ha honom fulltid. Tycker de är sjukt dyrt.. men vad kan man göra åt saken? Inget tyvär.

  • sommarbrud 080802

    vi betalar 35,50:- biten men har fått tips om ett ställe som tar 19:- biten,så ska kolla upp de och höra efter lite vad folk tycker om de.. Men de är sjukt billigt isf.

  • sommarbrud 080802

    Skulle vilja ha lite hjälp tjejer: Vilken av brudnuketterna i mitt galleri är finast och skulle passa bra till min klänning? Klänningen är den i galleriet.

  • sommarbrud 080802

    Englali jag var som dig på bröllopsmässa idag,fick inte så mkt inspiration dock då de inte var en stor utan en liten än,men fint var de..

    Hittade min bröllopsring iaf. Har sett den på bild,men inte i verkligheten..när jag såg den kom de ett stort leende och tommy undrade självklart vad jag log åt. Min ring var allt jag kunde säga. Fick testa den och den passade perfekt med min förlovningsring. Jag älskade den.
    Var lite tveksam innan till den,men idag blev de den som jag ville ha!

  • sommarbrud 080802

    usch vad jobbigt Bellanote. Stackars din toastmaster!

  • sommarbrud 080802

    hej tjejer!
    Nu har vi kommit på en liten grej jag och sambon,men mest jag!

    Vi ska inte avge några egna löften på vårat bröllop utan vi gör de på våran bröllopsresa i Thailand istället. Har tänkt fixa så mkt som möjligt i hemlighet. Frågade bara lite nyfiket honom vad han skulle tycka om de och de tyckte han skulle vara fint fick jag till svar. *överlycklig* Går lite av min dröm i uppfyllelse iaf. Jippi jag är såå glad! "sitter och hoppar på stolen" hahaha.. Liam undrar med stora ögon vad mamma styr med.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.