Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    jahopp då hände de igen,mitt inlägg blev överhoppat av alla läsare :p

  • sommarbrud 080802

    Anja den var jätte vacker,sitter och ryser i hela kroppen.

    Anja och Pumpkin: Jag har tänkt så att vi ska stå tillsammans på stranden vid solnedgången i ett hjärta av grönt,vara vackra med fin klänning och kostym,vacker frisyr och sätta på nya ringarna igen! ha en vigselförättare och vill gärna att min mamma och gärna Tommys far med fru är med som våra vittnen. Får se vad de säger,men de har som jag vet nu iaf tankar på att åka till Thailand i feb/mars. Vi ska på bröllopsresa själva i 2v. i feb/mars. Är inte helt bestämt vilket datum de blev,men ser ut o bli feb. iaf.

    Vad tycker ni om de?

    Annars har vi bestämt och bokat resa till Thailand den 24augusti men då följer Liam med. Vi passar på och tar en familjesemester innan Liam fyller 2år,då går priserna upp skyhögt! Han fyller den 30augusti så är precis på snåret.
    Vi ger 16.400:- för att vara där i 22dagar och bo på 4* hotell! Bra pris tycker jag!

  • sommarbrud 080802

    Här blir det till att planera och ha sig idag så mkt som de går. Liam hade feber igår så fick vara hemma från dagis idag,men imorrn är han där och då ska jag ta tag i en massa har jag tänkt. Har fortfarande inte hittat någon tiara jag vill ha,men frisyren är typ klar iaf.

    Pumpkin: Jag brukar bli så seg på kurser,brukar verkligen sitta och hålla emot gäsparna. Men de beror ju iofs på vad de är för kurs.

    KKC: Lycka till med lönerna,ge dem bra löner nu!

    Semesterbruden: Jag gör samma sak,blundar för de,men imorrn måste jag ta tag i det och åtminstonde dammsuga i lägenheten.. sucka..

  • sommarbrud 080802

    De tycker jag låter som en bra idé.
    Är det något ni vill ha så sattsa på de. De är eran dag så ni får bestämma helt själva!

  • sommarbrud 080802

    Sommarliv vad blev de för ring då? *nyfiken*

  • sommarbrud 080802

    Hahaha jag har suttit på YouTube sen imorse,spanar in en massa videos och har mig. Sitter just nu och tittar på Disney Channels låtarna.. tihi..kan bara inte låta bli och titta på Corbin Bleu. Tycker om hans röst och låtar.

    Hehe har som sagt tråkigt!

  • sommarbrud 080802

    hittade 2st jag fastnade för.

    1:a adress nr 3
    2:a adress nr 2

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.