• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    englali håller med dig med att det blir ju inte så extra när man gör det på jobbet så helt klart ska du unna dig make för 855 kr inte så farligt egentligen..

  • Bellanote

    jag måste med boka manikyr hur långt innan vigseln ska man lägga den? typ några dagar innan? vill ju ha gele så det går ju inte göra samma dag precis. måste leta upp en bra.

  • Bellanote

    snitte tack

    anja jag har ingen aning med akryl och gele alls men min svägerska göra sina i gele varje månad och hon tycker bäst om det så det är mest därför jag har riktat in mig på det.

  • Bellanote

    måste ju finnas så man kan kolla det någonstans men det är nog väldigt olika från stad till stad.

  • Bellanote

    anja *host* jag ska betala 3000 för makeup och hår uppsättning. fast då ingår i och för sig lättare lunch, frukt och champagne i det med.. så jag ska lyxa till det men på det stället tar de från 575 för gel naglar. sen brun utan sol hel kropp tar de 295 för så jag kommer nog göra allt där.

  • Bellanote

    anja det lät som en rolig dag.

    hedebris usch jag kan inte ens föreställa mig hur det är för björn att ha en förälder som har har gått bort. vill inte ens tänka på det.

    var så arg och ledsen idag vi hade bokat en städfirma att flyttstäda vår lägenhet för 250 kr i timmen inkl moms.. sen när hon nästan är klar så säger hon att hon tog in en extra och det får vi betala dubbla summan för. så slutsumman skulle bli enl henne 7500:- på en trea där vi bara bott i 7 mån och det var inte skitigt. men så ringde vi konsument vägledningen och sa det till henne och helt plötsligt var vi tillbaka till samma summa som innan på 2500:- för 10 h.. jävla folk att försöka lura en hela tiden. alltså jag bryr ju inte mig ett skit om hon tar in en extra el så för jag ska ha det för det priset vi kom överens om. men nu är det borta jävla skit vad jag har bråkade med henne och nästan skrek och grät mellanåt.

  • Bellanote

    ja men hon ändrade sig inte förns vi hade ringt och pratat med konsumentombudsmannen först då gick hon med att ta det priset som vi bestämde. det var ju lixom en skillnade på 5000 hon ville ha det kändes inte bra alls.

  • Bellanote

    ha ha måste bara säga att ni är heltokiga här inne..

  • Bellanote

    filifjonkan jätte vacker klänning.. de skorna funderade jag jätte länge på alltså liknande men nu har jag bestämt 2 olika par från kina kan ju inte bestämma mig alls. så hoppas att ett par faller mig i smaken ialla fall.

  • Bellanote

    englali ni ska fotograferas innan kyrkan va? tänkte p ådet om du är lättrörd så du inte förstör hela makeupen under tiden innan fotograferingen

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.