• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    KKC: Det låter fint

    Vet inte om det hände så mycket vettigt här igår, bara massa skitsnack som vanligt

    Hedebris: Säger som KKC - det sätter igång när du minst anar det! Däremot vet jag inte om jag håller med om det andra, skulle nog inte vilja vara med om det varje dag i veckan
  • Pumpkin
    KKC: Haha

    Usch vad sugen jag är på att göra om hemma! Hittade en sida med superfina inredningsbilder (ni vet typ Sköna Hem eller liknande bilder) och nu vill jag tapetsera om omedelbums!
  • Pumpkin

    Men jag vill ju ha fint hemma hos MIG!


    Sommarliv skrev 2008-02-22 09:28:18 följande:
    Du får gärnna komma o fixa till här hemma hos oss.. Så det blir fint.Så vi kan sälja längenheten snart..Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-22 09:23:20 följande:
  • Pumpkin

    Värst vad många renoveringsnissar det fanns härinne då
    Jag tror min sambo är ganska mätt efter renoveringen av förra lägenheten, och den vi har nu ÄR ju fin (men inte min smak när det gäller tapeter), så han tycker att det är lite onödigt att tapetsera om redan nu. Men hallå, vi ska ju bo här NU, eller hur?

    KKC: Låter som en skröna tycker jag. Tvivlar på att tullen surfar runt här och att vi lämnar ut uppgifter om våra medlemmar. Ska kolla det med Johan för säkerhets skull.

    Mitzie: Ja, du har varit minst sagt osynlig!

  • Pumpkin
    KKC: Eller hur, det är mitt motto: Tapetsera mera!
    Vad är det du ska plugga?
  • Pumpkin
    Filifjonkan: Det man inte dör av härdar

    KKC: Ah, ja det kan ju vara lite tungt med FP och studiemedel
    Jag gillar också fondväggar, i vår förra lägenhet hade vi det i kök, sovrum och vardagsrum, men i den här lägenheten finns inga fondtapeter

    Mitzie: Hehe, det är inte lätt
  • Pumpkin
    KKC: Har fått svar från Johan nu och det var som jag sa. Vad vi vet hänger inte tullen här och inga medlemmars uppgifter lämnas ut.
  • Pumpkin

    Vi har räkningar för drygt 16000kr nu och sen mat på det. Fasta kostnaderna brukar då landa på 19-19500kr.

  • Pumpkin
    Anja: Antagligen gick kroppen in i svältläge och sög i sig ALL näring och vägrade släppa på några kilon alls. Nu känner den att det är OK eftersom den får mer näring hela tiden Kroppen är bra underlig ibland

    Jag tycker du ska skippa kammen och köra på flätorna ner i bullen, but that's me

    Vet ni? Min sambo har ju som sagt varit så ANTI att tapetsera om hemma, men nu helt plötsligt är han på och vi har till och med valt vilken färg vi ska ha i sovrummet! Allt på denna enda morgon! Jippie!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.