• Anettan73

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Englali skrev 2008-01-31 08:50:40 följande:
    God morgon tjejer!Snitte: Precis, drömhuset kommer säkert snart Anettan: Toppen, du får gärna skicka över lite om du vill. Jag kan inboxa min mail till dig alldeles strax. Vore jättesällt! Jobbigt med sjuka barn... Själv börjar jag jobba klockan ett idag. Hade bara en kund på morgonen och nästa vid 14.00, världens återbud så jag lyckades boka om den vid 9.00 och fick vara hemma o kurera mig lite till.Pumpkin: Skönt o veta, det där med pengarna. Vi skulle också klara oss, men jag skulle vilja ha ett lite billigare boende nu iaf. O gärna över en ev. mammaledighet, vore härligt o inte behöva "bo upp" alla pengarna då. Då kan tänka mig att det går åt lite när man går hemma hela dagarna.
    Mailat över...
  • Anettan73

    När vi bodde i HSB radhus var allt vårt ansvar förutom, Element, vattenberedare, rör i golv yttre av huset.. Där ska spec regler ang det. Just det med ytterdörr tex var mysko kommer jag ihåg.
    Men deras var även fönster, Så om det skulle bytas så stog dom för det. Vi fick renovera hur vi ville, riva och bygga hur vi ville innimhus. Yttre var vi tvugna och rå godkänt. Fik bara måla i bajsbrunt Vilket vi själv fick göra men dom bet färg mm

  • Anettan73

    Morgo. En till som sovit illa Thea fortfarande jätte dålig. Feber, hosta, ögoninflamation, snuva och så även rann det ur örat imorse.. Tur att hon har rör...

    Hon e så matt den lilla prinsessan. Fick ventolin igår av läkaren för hennes hosta.

    På söndag bär det iväg till mässan. Ska bil intressant faktiskt...

  • Anettan73

    Pärlplattan II skrev 2008-02-01 10:31:26 följande:


    Englali - Precis, ECT är elbehandlingar. Har fått det förut, och det har haft den bästa effekten hittills. Jag har redan hög dos av antidepp. som inte går att höja mer - eller, det går nog, men min läkare vill inte det. Han sa att vi såklart kan byta och testa något annat, men då tar det ganska lång tid när man först ska trappa ner, lägga till den andra och sen helt avsluta den här sorten. Knepigt, men jag hoppas du förstår. Sen sa han att han tyckte det var värt att prova, eftersom det har gått så lång tid, och de har inte sett någon sådär stadig förändring mot det bättre, utan det ligger liksom still. Då blir man ju inlagd ett tag och då kan jag inte vara här!!!!! Det är nog det största problemet - och avsaknaden av katterna såklart. Tycker för övrigt att du ska knalla iväg in på salongen. Kör hårt bara. Låtsas att du inte alls är nervös utan stencool. Känner igen din ångestkänsla alltför väl, så jag tycker verkligen du ska försöka!! *peppingpeppingpepping*20080614 - Vi är redan gifta, men ska ha bröllopsfesten den femte juli. Bor i Jönköping gör vi, och kommer ha festen i Huskvarna "på höjden" med utsikt över hela staden. Läget är minst hälften av det som är bra med stället (förutom hela köket och alla grejer). Att det är lite tråkiga väggar och sådär, det kan man ju fixa till, tänker jag. Antingen med tyger eller på något annat sätt.
    Ursäkta men jag läste att du har deppritioner.
    Min syster ficj det i samband med graviditeten, först nu 8 år senare har hon börjat arbetsträna. Hon gick mycket på tabl. Sen blev hon på något sätt deppig för att hon gick på tabl. Och efter många om och men så slutade hon på tabl och gick enbart på samtal. Idag mår hon bättre och arbetstränar. Det har tagit 2 år efter det att hon slutade ta tabl. Men som hon sade att det får ta den tiden det tar. Så länge det går framåt. Men hon har sina deppo dagar med fast inte så som förr.

    Ville bara berätta.

    Jag har sett hur illa det har varit med henne och jag blir alltid så ledsen när jag hör att någon är depprimerad.
  • Anettan73
    Vidalila skrev 2008-02-01 12:31:47 följande:
    Hej alla brudar! Måste bara in och få prata lite BRÖLLOP!!!! på mitt jobb pratar alla om barn. Så här låter det: "Barn - ska du ha barn, är du gravid? ska jag skriva ut p-piller? när ska ni ha barn? åh ni gifter er, när kommer barnet?hur många barn vill ni ha? jag som gravid kan ju inte...sen förlossningen...när de måste klippa...blodet sprutar men åhh så Åh så uuuunderbart."- Jasså,Vidalila äter du nu. Men oj. Men i alla fall.. på mig så klippte de liksom..."ÅHHHHH ibland blir jag så hatisk. Men ialla fall. Hur går det för er i er planering? Jag har kommit i ett stadie att jag är helt hundra på att saker kommer att gå fel. Buketten kommer bli ful, scenen kommer att rasa, bandet är uselt...ÅHH!
  • Anettan73
    AllStared skrev 2008-02-01 15:03:28 följande:
    är det nån här på BT som även hänger på FL?
    MMmmmm jag gör fast inte lika ofta mer...
  • Anettan73
    Vidalila skrev 2008-02-01 15:46:31 följande:
    Allstared Nix. Snitte! Åhh tack! jag vet nog också att dagen kommer att bli bra, men det är ju så mycket som kan gå fel. Vi gifter oss inte i kyrkan, så vi ska få en gräsmatta att bli cerminiplats vilket inte är helt lätt. 200 meter tyg, babmustolpar, 20 bänkar och brudbåge är inte helt lätt att fixa. Sen ska vi och stråkarna stå på en scen som typ är från 1800 talet. ÅHHHH!!! argh..
    ÅÅÅÅhhhh låter jätte fint
  • Anettan73

    Jag är glad jag har klarat av alla barn. Har hört när andra tjatar på folk...

    Drygt att lyssna på, fast det inte har varit till mig...

  • Anettan73

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-02 00:30:20 följande:


    Ikväll är jag en dålig blivande fru, jag har sån ÅNGEST över att bara vara med EN person resten av livet
    Kan jag med få ibland. Men jag skakar av mig tanken rätt snabbt. Kan inte tänka mig nån annan. Tobbe vet att det kan dyka upp ibland och det har hänt att han känner sig osäker och att jag ska lämna honom ... Men HALLÅ!!!! Då hade jag gjort det för längesen...

    Alvaereva- Tycker med att du ska in o prova. Har du tur så passar inte modellen dig

    Har du otur så köp den
    D ska ju ha den klänningen du blir kär i o klär dig..
  • Anettan73

    Go kväll..

    Inne en snabbis nu på kvällen...

    Blev sååååååå glad idag. En av minna bästa vänner har äntligen blivig gravid efter 2 år!!!

    JIIIIIIPPIIIIIEEEEEEEE!!!!!!!!!!

    Skulle skickas på ivf om 2 v och så visar det sig att hon e gravid...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.