Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Helt ärligt kan jag inte fatta att folk VILL ha med sina barn på en fest!

    när jag ska på fest, speciellt med alkohol och middag osv då vill jag VÄLDIGT gärna slippa ta hand om barn coh bara få slappna av och ta det lugnt, umgås m andra vuxna, dansa, äta gott, inte rusa runt och jaga ungar, undra var de blev av, torka upp utspilld dryck, bli avbruten 50 ggr under samtal m andra vuxna etc...

    vi ska ju för sjutton itne ens ha våra EGNA barn med på FESTEN, även om de faktiskt ska få vara med på middagen (det är ju deras egna föräldrar som gifter sig) men då ska de sitta med sina barnvakter så att VI får ta det lugnt och njuta av dagen!

    Vad tänker folk med??

  • Anja 19 juli 2008

    hallååååååååå är ni kvar, hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Åååhhh måste ju berätta!!!

    Vi ringde killen som ska hjälpa oss m spriten från tyskland! Fick ÄNTLIGEN namnen på de butiker han handlar i (han är storhandlare om man säger så) och nu fick vi ner mer eller mindre samma dryckeslista (vi minskade ner lite på antalet flaskor etc) till 6.600 kr!

    Fattar ni!!! haha helt otroligt...

    Till baren kommer vi köpa bag in box på 9 liter! De kostar 99 kr *asg* 99 kr för 9 liter vin!!! Helt puckat ju! Men bra!

  • Anja 19 juli 2008

    Filifjonkan, vet du, jag tycker inte ALLS att det är bridezillavarning.

    Jag tycker däremot att det är dåligstil-varning på gästerna.

    Faktiskt!

    förstår det dåliga samvetet för gudbarnets föräldrar, de osm verklien respekterat det ni önskade. Är ju helskumt om de kommer utan sitt barn och så är där massor av ungar.

    Men alltså ni har bjudit era vuxna vänner, t.om specificerat det i inbjudan! Tänk dig omvända roller. Hade DU tagit med dina barn om du blev bjuden på en fest som tydligt i skrift beskrevs som barnfri!?

    Nix, det hade man inte!

  • Anja 19 juli 2008

    Sommarliv

    vi ska ha våra barn med på bröllopet, de är ju brudnäbbar o ringbärare, de ska även vara med på middagen, sitta vid samma bord som sina barnvakter (som är daniels storasysters typ vuxna barn (18 år) och sedan när middagen är över och det blir fest/dans så går tjejerna hem med alla barnen. Vi ska alltså INTE behöva "passa"/ta hand om barn denna dag!

  • Anja 19 juli 2008

    Däremot vill vi ju såklart att de ska få vara med och uppleva när vi gifter oss... vi vill ju ha dem med i detta...

    Men en fest med dans och alkohol lixom, det ÄR verkligen bara för vuxna. Känns ju helt olämpligt att ha barn där då tycker jag!

  • Anja 19 juli 2008

    Filifjonkan exakt... precis så är det ju!

    ibland undrar jag om folk som ALLTID ska ha sina barn med, på nåt vis har tappat så mkt av sin identitet i sig själv och helt gått upp i sin identitet som mamma att de på nåt vis behöver ha barnen med som "sköld"... Se, jag ÄR mamma... hmmm på nåt vis...

    har träffat så många kvinnor som blir såna, att de lixom tappar "den dom var tidigare" och slutar vara vanliga kvinnor, sociala varelser, de är BARA mammor coh blir nästan förvirrade i andra situationer! Det är skithemskt, men bjuds det på fest utan barn då får man ju gå utan barn, punkt slut lixom!

  • Anja 19 juli 2008

    Filifjonkan

    är C din man eller din son? Vet nog inte ens ifall du har barn

  • Anja 19 juli 2008

    Vi kommer ju ha 11 barn vid middagen, där är i åldrarna 1,5 - 18 som sagt... Hmmm 1½, 2, 3, 3, 3½ , 4, 6, 8, 13, 15, 16, 16, 16, 18 och sen kommer vi ha ca 5 ammande barn.

    Hmmm 13 barn blev det visst men jag räknar inte riktigt tonåringarna som barn och jag räknar inte in de ammande barnen för de ska ju ej ha mat haha

    Men till barnen mellan 1½ och 4 kommer vi nog ha en speciell meny. Emil är 8, honom ska jag faktiskt fråga vilken meny han vill ha (när vi fått veta alternativen).

    Men det ska inte vara nåt heltrist typ pommes och köttbullar... jag tnäker mig någon godare pasta med pastasås eller så till barnen!

  • Anja 19 juli 2008

    Dessa barn ska ju alla ha samma barnvakter (som är på bröllopet) så de lämnar ju festen efter middag och tårta.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.