• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Shit, alkohol för 15000kr?! Till min morbrors bröllop handlades det alkohol i Tyskland för 7-8000kr ungefär och ett år senare hade de fortfarande kvar av lite allt möjligt

  • Pumpkin

    Godmorgon förresten Hade tänkt sova länge, men det verkar som att jag glömt bort hur man gör Fundersam

  • Pumpkin

    Okej, ja så tidigt vaknade jag inte Men förut hade jag inga som helst problem att sova till 11 i alla fall, men det går inte nu. Får huvudvärk om jag sover för länge

    Hoppas det inte var något allvarligare då så han kan njuta av resan

    De hade ca 80 gäster på sitt bröllop... Jag har aldrig hört om någon som köpt alkohol för 15000kr ens i Sverige till ett stort bröllop.

  • Pumpkin

    Anja hade visst kommit fram till att de skulle handla för 15000kr i Tyskland?

  • Pumpkin

    Självklart vill man inte att det ska ta slut, men trots att det var fri bar och det stod karaffer med vin på borden på bröllopet jag nämnde så tog alltså inget slut. Det är naturligtvis väldigt olika, men jag har svårt att se att det skulle gå sprit för det dubbla på mindre antal gäster. Man vill ju inte att alla ska vara redlösa heller?

    Ingen kritik mot Anja alltså, men jag tror inte hon behöver spräcka budgeten för att folk ska vara nöjda och alkoholen räcka. 40 flaskor mousserande till fördrinken på 70 personer, det blir drygt en halv flaska per person! Och sen 40 flaskor vin till förrätten, det blir ytterligare drygt en halv flaska - då börjar nog de allra flesta bli runda under fötterna! Förstår ni hur jag tänker?


    Anettan73 skrev 2008-03-02 09:46:25 följande:
    Oj... fasst ja på ett sätt vill man ju vara säker att inget tar slut. Vi e inne tex på att ha karaffer med vin på borden... Så då måste man nog handla lite mer. Det är ju svårt att beräkna när det är fritt fram..
  • Pumpkin
    Englali: Ha så roligt på mässan!

    20080614:
    Godmorgon
  • Pumpkin

    Jag tror man räknar 6 glas/flaska när det gäller mousserande. Och till middagen brukar man räkna 1 glas till förrätten, 2 till varmrätten och 1 glas till efterrätten, så sammanlagt ca 1 flaska/person till själva middagen.

  • Pumpkin

    2 glas/person på hela middagen blir nog lite snålt

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.