• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anne: Hos oss vispas det inte med några snorrar heller, så känn dig inte ensam


    Hedebris: Förstår att det känns jättetrist

  • Pumpkin

    Nu har jag precis haft ett samtal med nya kundtjänstchefen - riktigt trevlig prick! Hoppas han kan få ordning på det här stället.

  • Pumpkin

    Hoho, de är nog klara för länge sen Men Anja skulle ju hämta barnen


    Bellanote skrev 2008-03-04 15:15:22 följande:
    hedebris tycker du kan säga som det är. och har de mage så ber de om förlåt och ångrar sig. jag vet hur jag vart när mina vänner vart gravida men jag kom på det själv och tog tagi det nästan direkt. Men sen hamnar man gärna lätt utanför när de får barn för då är det bara människor i deras situation som gäller, fast de kommer tabx efter några månader när de börjar inse hur de varit. Hedebris inte alls påhopp på dig nu. Skrev bara av mig lite.Anja tebax snart? har ju gått över en timme nu..
  • Pumpkin

    Så lugnt och skönt det är på jobbet nu! Tänk om man bara kunde jobba mellan 17.00 och 18.30

  • Pumpkin

    Ja, jobbar övertid idag. 8.00-18.30. Men det är nu det känns som bäst, när det inte är en massa prat och telefonsignaler som hörs hela tiden.

  • Pumpkin

    Har ingen aning faktiskt, det var bara en tanke som slog mig. Men de kanske vet?

  • Pumpkin

    Oooh, imorgon är det min tur att få mysa lite i behandlingsstolen!

  • Pumpkin
    Englali: Oja, jag behöver det definitivt! Ska bara sätta mig i hennes underbara fåtölj, låta mig snurras in i miljarder filtar och lyssna på den lugna musiken som strömmar ur högtalarna. Aaah... Längtar verkligen till imorgon!

    Låter inte kul med rosacea, hoppas det ger med sig snart (för den här gången alltså)!

    Jag ska också hoppa i säng nu.

    Sov så gott brudar!
  • Pumpkin

    Ååå så less jag blir! Tänk att ingenting med inbjudningarna ska gå smidigt! Vi har ju lagt all information på CD-skivor som vi ska skicka med istället för infoblad, men istället för vanliga CD-skivor har vi köpt små, bara för att det ser roligare ut. För att undvika förvirrade mormödrar och farbröder så har vi då skrivit på själva inbjudan att skivan fungerar i ALLA datorer. Men guess what? NU kommer Lasse och säger att nej, de funkar inte i alla datorer, för om man inte har en CD-romläsare som åker ut och man lägger i skivan där så funkar det inte. Dvs har man en CD-romläsare som är som en springa i datorn där man trycker in skivan, ja då är det kört.

    Så vad gör vi nu!? Grr... Lasse tycker att vi ska skicka dem och skriva en lapp om att man måste ha en "släd-CD-romläsare", men tänk om hälften inte har det då?! Kul liksom Och att gå ut och köpa 50 nya, stora skivor känns ju inte så jäkla kul heller Fundersam

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.