Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Jag är inte heller ett dugg nervös för möhippan. Jag vet att mina väninnor vet att jag vägrar ställa upp på konstigheter och att jag vill ha en möhippa fri från pinsamheter, så det kommer bara bli skitmysigt med mina närmsta vänner och med all säkerhet en massa ompysslande grejor och uppmärksamhet. Skulle själv tippa spa och god mat eller nåt liknande

  • Anja 19 juli 2008

    Det enda jag inte har en aning om är ifall det blir en dag, ett dygn eller en hel helg... min toastmistress försökte fråga lite fint om det skulle funka med en hel helg (pga barnen och sådär)

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    jag såg en fråga här på BT från någon som letade efter ett datorprogram till vilket man laddar upp en bild på sig själv och så kan man testa hur man skulle se ut i olika hårfärger och frisyrer.

    Vet du var det finns att finna ett sådant??

    Personen som frågade efter det sa att frisörer brukar använda det?

  • Anja 19 juli 2008

    Vaaa spräckte du huvudet??? Alltså jag ryser i hela kroppen Englali... Hur gick det till?

  • Anja 19 juli 2008

    Men fy f..n Englali så otäckt! Vad sjutton tänkte du när du låg där, kände på ditt huvud och fattade att där var massa blod??

    Fick du inte panik?

    sprack skallbenet? Eller?

    *ryyyser sååå*

    Jag trillade ju m cykeln nu i vinter, det var sååå halt, flög bakåt rakt ner i backen m bakhuvudet och ryggen. Låg bara stilla och vågade först inte ens känna på mitt huvud. Hade skitont i huvudet ett par dagar efter.

  • Anja 19 juli 2008

    aaah du hade redan försvunnit t sängs

    natti natti Englali

  • Anja 19 juli 2008

    jaså du lägger dig oxå pumpkin...

    bara jag kvar då...

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon

    Vilket otroligt väder... Sol från klarblå himmel +8 grader och ja, heeeelt underbart... Fåglarna kvittrar och det är VÅÅÅÅR

    Ska gå ut m barnen en sväng. Daniel är iväg på torget och handlar musslor och annat gott så jag har en stund över för mig själv nu när barnen tittar på morgon tv (vi har precis ätit frukost).

    Ikväll är det tjejmiddag som står på programmet. Sååå roligt ska det bli!

    Vad händer hos er idag?

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    jaaa min mobil funkar nu

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon alla tjejer

    min dag började aningen dramatiskt då jag precis utanför barnens skola/dagis blev vittne till en liten 7-årig tjej som ramlade m sin cykel och slog ansiktet rakt ner i trottoaren. Blodet formligen sprutade och hon var hysterisk. Så jag tog hand om henne, tog in henne på dagiset och såg till att hennes pappa kom t platsen, så jag var inte hemma förrän nyss. Stackars tjej hon var så chockad De skulle åka upp till sjukhuset med henne när jag gick.

    Nu ska jag läsa igenom vad ni har skrivit.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.