• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Här blir det jobb som vanligt, ska jobba över en timme också är det tänkt. Och i eftermiddag blir jag TVINGAD att svara i telefon, men som tur är bara en kvart. Men då är vi å andra sidan bara 2st kvar, så jag har ingen att fråga om det är något Fundersam

  • Pumpkin

    Jo nog klarar jag det, men jag VILL inte och jag känner mig inte REDO liksom...

  • Pumpkin
    Anja: Nja, finns ingen bestämd tid direkt, men tydligen så skulle jag ju ha börjat svara från och med förra veckan (utan att jag visste om det innan), men jag svarade inte då. Idag tänker jag bara svara under den där kvarten, sen får vi se hur det känns. Mitt största problem är ju att jag är den som har den största återförsäljaren, varför jag också får mest avtal, överlåtelser, förlängningar, avslut osv. Förstår liksom inte HUR jag ska hinna om telefonen dessutom ska ringa stup i ett
  • Pumpkin
    Nienna: Hoppas färgen stämmer med din beställning då, annars blir man ju galen!

    Sommarliv: Var i Uppsala ligger lägenheten?
  • Pumpkin
    Snitte: Vill du inte?! Typiskt Ska dock skriva några jobbansökningar ikväll, hoppas det ger nånting.

    Hur länge man får lämna en katt ensam menar du? Får och får, men är det en ensam katt BÖR man inte lämna den längre än MAX 12 timmar, helst inte längre än 8-9 (dvs en arbetsdag). Men då måste den ha tillgång till mat och vatten. Har man två eller fler så ligger rekommendationen på MAX 24 timmar, även då med mat och vatten naturligtvis. Är det längre än så bör man ha någon som tittar till och leker med dem en stund 1-2ggr/dag.

    Sommarliv: Typiskt!
  • Pumpkin
    Snitte: Lådan tänkte jag inte ens på, den bör ju också tömmas en gång per dygn tycker jag. Stackars kisse Men ni kanske har möjlighet att gå dit och ge honom mat och vatten och lite sällskap? Usch, jag blir så ARG på såna människor, de ska fasiken inte ha djur!
  • Pumpkin

    Våra katter har varit ensamma hemma ganska precis 24 timmar några gånger, det funkar bra eftersom de har sällskap av varandra. Men längre än så, ja då går jag sönder av ångest alltså.

  • Pumpkin
    Snitte: Ja, svårt att åtminstone fråga om katten också?! Grr En del tänker ju inte längre än näsan räcker alltså.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.