• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Du anar rätt Det gör mig TOKIG! Vi dammsög i torsdagskväll och nu direkt på morgonen sätter hon igång Det är mitt hem ju... *Andas in, andas ut*

    Ingen har hört av sig angående inbjudningarna och jag har ju svårt att tro att INGEN har fått eftersom jag la dem på lådan i torsdagsmorse. Visst att det kan bli förseningar ibland, men nej, någon måste ha fått. Trist, riktigt trist!

    Förstår att du och din mamma känner er ledsna över kvällen, självklart vill hon vara där och se sin dotter dubbas. Ni får försöka tänka på det positiva som ska komma ur den här behandlingen.

  • Pumpkin

    Klart det måste vara så Men de kunde ju ringa och berömma en för allt jobb man lagt ner

    Jag har försökt säga ifrån lite diskret, men det funkar inte. Och man vill ju inte vara otrevlig heller. Är ju bättre nu iaf, när vi bodde i Skellefteå så kom hon ju hem till oss och bytte blommor och diskade innan man hann reagera!

    Nu ska vi ner på stan. Hoppas ni får en trevlig dag och kväll, trots att mamma inte kan följa med!

  • Pumpkin
    Anja: Haha, så kan det gå Antagligen blev du ju mer känslig också i och med att du inte fått i dig så mycket MAT under veckan. Nåja, nya tag nu Men hur går det med ketosen när du fått i dig så mkt vin?

    Pärlplattan hälsar att hon saknar oss allihop och ser fram emot att få återvända hit till tråden och oss. Än så länge är hon inte så mkt bättre men snart förhoppningsvis!
  • Pumpkin
    Englali: Japp, det gjorde hon! Och precis som du säger, hon klampar in och tränger sig på liksom. Min mamma har också diskat och dammsugit hos oss, men då har hon frågat först osv, inte bara kört över mig/oss.

    Nåja, de åker imorgon

    Nu ligger jag i sängen och halvslumrar samtidigt som jag kikar på hotell i Kalifornien, det om något kan få mig på toppenhumör! Nu ska jag hämta lite Nutella på en sked också, mums!
  • Pumpkin

    Jag har ägnat hela dagen åt att surfa runt efter hotell

  • Pumpkin
    Har många favoriter - dyra sådana Har lite svårt att fokusera känner jag eftersom vi inte riktigt bestämt exakt VAR längs Pacific Highway vi ska stanna... Men hittade ett himla mysigt B&B i alla fall, här: www.simpsonhouseinn.com/

    Nu tittar jag på hotell i LA, där vi ju ska spendera 3 nätter i början av resan som det ser ut. Svårt dock att hitta något till bra pris som känns OK och med bra läge. Men nu hittade jag faktiskt ett 2stjärnigt hotell på Hollywood Boulevard för 99 dollar per natt!
  • Pumpkin
    Anja: Håller med dig!
    Men det står inte mellan de två länkarna, utan det kan mycket väl bli så att vi tar båda. Vi tänker inte ha bråttom upp längs kusten

    Bellanote: Ja visst såg det tufft ut? Vi älskar ju att tälta och bo i stugor och sånt, skulle nog vara mysigt att testa
  • Pumpkin

    Hehe, jo, antagligen Jag måste bara bli mindre kinkig först

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.