• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Ok, då ver jag!! Tack!

  • Englali

    Jag kör på den, tycker inte det är några farliga pengar. Mest nyfiken på o man kunde köpa till mer, nu när jag ändå beställer. Men då beställer jag två direkt

    Nu ska jag laga lite mat, hungrig!

  • Englali

    Nu har jag hittat mallen, för er som undrade. Det finns på kortdesign.se På deras hemsida, att ladda ner en mall till word. Ska tydligen vara mkt användbart har jag förstått.

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Snitte: Precis, drömhuset kommer säkert snart

    Anettan: Toppen, du får gärna skicka över lite om du vill. Jag kan inboxa min mail till dig alldeles strax. Vore jättesällt! Jobbigt med sjuka barn... Själv börjar jag jobba klockan ett idag. Hade bara en kund på morgonen och nästa vid 14.00, världens återbud så jag lyckades boka om den vid 9.00 och fick vara hemma o kurera mig lite till.

    Pumpkin: Skönt o veta, det där med pengarna. Vi skulle också klara oss, men jag skulle vilja ha ett lite billigare boende nu iaf. O gärna över en ev. mammaledighet, vore härligt o inte behöva "bo upp" alla pengarna då. Då kan tänka mig att det går åt lite när man går hemma hela dagarna.

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-01-31 08:52:09 följande:


    Englali: Ja, billigare boende vore ju inte helt fel faktiskt. Men det är ändå skönt att veta att man klarar sig med god marginal, även med dyrt boende och inkomstbortfall - då kan det ju bara bli bättre
    Så resonerar vi också! Allt kan bara bli bättre Haha, låter osm vi lever i världens katastrof nu, men nej, absolut inte. Men du förstår hur jag menar...

    Hittade faktiskt en bostadsrätt på nätet igår som är till salu här där vi bor. Här är annonsen:
    "Bostadsrätt på 112kvm.Hyran ligger på 5936 kr/mån med värme,carport och kabeltv. Den är en 2 plans med egen ingång,det är två uteplatser, en fram och en på baksidan mot skogen. Lägenheten ligger i ett lugnt område som är nära till skola o centrum"
  • Englali

    Nja... dyker det inte upp något hus, så känns den som ett bra alternativ. Det är ju typ ett radhus med lite huskänsla o egen lite trädgård o så. Allt är bättre än detta just nu! Jag är så otroligt förbannad på bostadsboalget!

    Jag kollade filmen, så himla söt Vad jag skrattade!

    Anettan: Tackar så mkt för mailet!

  • Englali

    "Den kallas för råtta men ÄR en bil"... haha! Så söta!

    Jag som aldrig har bott i en bostadsrätt, vad får/får man inte göra? Renoveringsväg etc.??

  • Englali

    Pumpkin: Då vet jag lite mer. Ska ringa på annonsen ikväll tror jag och fråga om vi kan få komma och kolla. Det stod inget pris heller och jag har verkligen ingen aning om vad den kan kosta.
    Men lika bra o kika på den så slipper man fundera på det sen... är den inget att ha så kan man slå bort den efter att vi kollat isf.

    Om något går sönder i en bostadsrätt. Säg tvättmaskin, blir stopp någon stans, eller något annat fel. Vem åtgärdar det. Vi eller dem man "hyr" den av?

  • Englali

    Tack för tipsen ang. bostadsrätter. Ska kolla upp närmare med själva föreningen vad som gäller.

    Anja: Japp det kändes bäst så, eftersom det var så litet. Kan du tänka dig dessa tokiga priser i lilla Mönsterås?
    Ska undersöka bostadsrätten närmare, plus få Andreas på samma tankar som mig. Han är tyvärr inte alls spec. intresserad av den, hm...

    Nu ska jag göra mig färdig för att åka till jobbet, bussen går om 35 min. *suck* Jag är SÅ omotiverad till mitt jobb just nu... o spec när man inte känner sig helt frisk heller

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.