Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    vet ni vad jag gör! Jag sitter och lyssnar på Ace of base och känner hur det spritter i kroppen... I saw the sign, Happy Nation, Wheel of fortune och All that she wants...

    jag blir såååå nostalgisk! Det var dom låtar som gjorde mig helt vild på dansgolvet i början av nittiotalet *asg* ohc jag blir såååå FESTsugen när jag hör dem. Det är inte klokt!!

    Daniel stönar och tycker jag är sanslöst pinsam... han vill inte ens erkänna att ace of base gjort "musik" *asg*

    Jag har sagt att vi iallafall ska ha MINST två låtar med dem på kvällen på bröllopet... jag o mina tjejkompisar kommer iallafall gå igång ordentligt då, moooaaahahahah... Farligt!

  • Anja 19 juli 2008

    Ingen har förresten osa:t än... haha

    Har skrivit en personlig kommentar på min msn nu. Där står det...

    Ännu inga gäster på bröllopet

    hehe... hoppas att NÅGON fattar piken *asg*

    Däremot har en kompis sagt till på msn att hon självklart kommer (jaaa det visste jag ju lixom, men jag vill att du ska OSA ) och Daniels jobbarkompis hade frågat honom om det räckte att han sa till nu att de vill komma och då sa Daniel ja, haha... (vad skulle han säga lixom)...

    jaja så nu vet vi två stycken Alltså jag VET ju egentligen varenda kotte utom de i Daniels familj och mer avlägsna vänner som vi inte pratar med så mycket, men jag vill ÄNDÅ att folk ska osa *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon

    Flamora
    hipp hipp hurra hurra hurra (skånskt grattis )

    Anne
    Jaaa eller huuuur... Vi ligger ju back drygt 15.000 på bröllopskontot så jag vet ju redan vart de pengarna går
    Japp det är Finns bank-id du loggar in med

    Englali
    Håller tummar både för bebis eller mens och att du får den semester du vill ha. Själv fick jag precis som jag ville. Är ledig en vecka innan bröllopet och en vecka efter. Mer semester kan jag ej ha då jag ej har någon betald semester.

  • Anja 19 juli 2008

    Här är så jä..la mkt snö att jag knappt kunde komma t dagis m barnen. (vi snackar alltså inte mycket för er som bor i norra sverige, hehe men typ 15 cm snö och självklart ingen som plogar så att cykla med cykelkärra därbak var inte det lättaste men det gick).

    Idag är daniel hemma från jobbet, feber o frossa och superförkyld (dessa män, blir verkligen som bebisar hehe)...

    Andra dagen på ren kur idag (började ju om igår) och jag är så hungrig att jag skulle göra VAD SOM HELST för ett skrovmål men jag SKA klara dessa två veckor på ren kur, gärna tre.

    JAG SKA JAG SKA JAG SKA...

    Imorse visade vågen 82,1 kg

    Ska under 80 innan veckan är slut så ÄR det bara...

    Vill ner till 72-75 till bröllopet men ååååh så glad jag skulle bli om jag fixade ännu mer!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    håller tummarna att du får något av jobben så du slipper det skitställe du är på nu

  • Anja 19 juli 2008

    Var tvungen att gå in på skatteverket igen för att kolla så att mina summor stämde... stod fortfarande samma summa *asg*

    någon som vet hur det blir när man sålt lägenhet... vi ska ansöka om skattereduktion, får man då sina skattepengar i december??? Är väl bara om man har förenklad deklaration som man får dem kring midsommar?

    har ingen aning, jag har alltid fått pengarna kring midsommar så jag är lite vilse här. Fick dem vid midsommar även när vi hade köpt den förra lägenheten, men då hade vi ju inte sålt något. Spelar det någon roll?

  • Anja 19 juli 2008

    Ah vi ska oxå ansöka om uppskov, hmm var det jag menade... haha skrev skattereduktion men så heter det ju inte... UPPSKOV heter det!

    japp... men då får man väl inte i augusti heller utan i december???

    Får vi pengarna i augusti är det ju helt lugnt... men får vi dem ej förrän i december så suger det! Då blir det ändå ingen resa

  • Anja 19 juli 2008

    Aaah det är ju toppen isåfall

  • Anja 19 juli 2008

    Im in ring som oxå har hälften diamanter, en schalins passion (finns i mitt galleri) fick jag bara ha 12 tecken, inkl mellanslag.

    Det var jä..ligt tajt...

    blev ju bara D.G 19/7-08 och så ett hjärta, det är EXAKT 12 tecken. Så jag kunde inte ens ha namnet, utan fick ta hans initialer!

  • Anja 19 juli 2008

    I Daniels ring däremot står det Anja 19/7-08 I nöd och lust

    hehehehe...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.