• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Jag är här! Sitter i soffan under en filt och känner mig ynkllg.

  • Pumpkin

    Mår jag inte sämre än jag gör nu så lär jag masa mig till jobbet, har varken tid eller råd att ligga hemma...

    Tror jag ska krypa i säng snart, ögonen värker och går i kors.

    Ska du jobba imorgon?

  • Pumpkin

    Jag har för övrigt stora problem med underhållningen till bröllopet, har återigen börjat vela vad gäller liveband vs DJ...

  • Pumpkin
    Anja: Jag har inte fixat nånting, det är festvåningskillen som fixar
  • Pumpkin
    Englali: Han vill ha det jag bestämmer mig för
  • Pumpkin

    Ja, det är där problemen uppstår. Vi har ju varit helt inne på liveband, men idag läste jag ett inlägg här på BT som fick mig att tänka efter. En tjej sa att de hade valt liveband framför DJ därför att många av deras gäster dansade mkt styrdans. Då tycker jag också att det är fullkomligt logiskt att välja liveband faktiskt. Men så började jag tänka på våra gäster och insåg ganska snart att de enda som typ ens kan dansa styrdans är jag och våra familjer, våra vänner däremot är såna som går ut och röjer på dansgolvet på krogen. Till dem känns då DJ mer logiskt, eller? Samtidigt, är bandet med under middagen och hjälper till med sånger och spex och sånt, ja då är band oslagbart tycker jag.

    Äh, svårt val helt enkelt

  • Pumpkin

    Foxtrot, vals, bugg... Sällskapsdans helt enkelt.

  • Pumpkin
    Englali: Självklart kan de spela sån musik också, men ska man fokusera på sån dans så tycker jag att liveband är oslagbart, det blir mer känsla helt enkelt.

    Jag funderar också på om inte vi vill ha ganska varierad musik. Vore tufft med låtar från åren vi föddes osv...
  • Pumpkin

    Ja jag får grubbla vidare helt enkelt. Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen, är helt slut!

    Godnatt!

  • Pumpkin

    Morning morning!

    Inte ett dugg piggare idag, men känner att jag måste jobba ändå. Halsen har svullnat upp så det känns som att den är max 0,5cm i diameter, men jag har inte så ont. Lite öm på utsidan visserligen, men annars är det mest obehag av svullnaden. Nå, det är i alla fall JÄTTEsynd om mig!

    Angående vin så tycker jag att Lindemans vita är mumsmums, men har aldrig druckit det röda. Avskyr nämligen rött vin. Men J.P har jag hört många som haft och inte bara när de ätit gris eller fågel, så jag tycker gott att ni kan satsa på det Anja! Som sagt, drygt 20kr mer/flaska blir rätt mkt i längden.

    Vad gäller musiken så är jag fortfarande förvirrad. Lasse ger inga klara besked, min mor gör ingen hemlighet med vad hon tycker är bäst (liveband) och jag vet ingenting. Tror jag ska snacka lite med tärna och toastmasterparet också. Plus att jag måste få tag i festvåningskillen och höra hur upplägget ser ut.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.