Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Eftersom hon tydligen är gravid nu igen så är det ju 50 miljoner dollar + (hur många år har de varit gifta), typ två år?...

    Då snackar vi 56 miljoner DOLLAR + att hon får huset i santa barbara...

    Vad sjutton VÄNTAR HON PÅ??? Spring Katie, spring

  • Anja 19 juli 2008

    Annettan

    mmmm när jag hade foglossning och gick på kryckor, kunde verkligen knappt ens göra DET, så tyckte Daniel att det var sååååå jobbigt, men när han fick ischiasnerven i kläm (vilket inte är NÅNTING jämfört m foglossning lixom, då man har alla nerver i kläm + inte sitter ihop) så var han sååååå dålig, kunde BARA ligga i soffan och ojade sig bara han rörde sig.

    Jag kan tala om för honom vad som är PATETISKT.

    Fy f...n jag är så jä..la arg. Sjuka män borde inte få vara hemma, de borde ha nåt tillhåll där de kunda vara, typ en stor sal där de kunde ligga tillsammans och vara ynkliga, så att lediga hustrur och flickvänner kan få en lugn stund där hemma.

    (obs snälla män som är uppmuntrande, ickekrävande och gulliga kan få stanna hemma)

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    så tänker jag oxå... vi bokade kyrkan den 19 juli 2007 kl.08.00 och jag är livrädd att det ska ha fallit bort eller nåt sånt...

    har inte hört av kyrkan överhuvudtaget sen dess...

    Anne hade fått hem en massa papper från sin kyrka, papper med roliga regler *asg* Eller hur Anne

    Det var förvisso en helt annan kyrka i en helt annan kommun. Jag har för mig att kyrkan sa att de hör av sig typ 1-2 månader innan... så det är säkert ok men man blir ju nojjig över ALLTING.

  • Anja 19 juli 2008

    Om jag ändå spytt... då hade daniel kanske fattat *asg* men näää jag hade ju BARA töntig foglossning som ju tyvärr skadat mitt bäcken en hel del.

    Ja, jag är FORTFARANDE arg. Nu sitter han och spelar att skitmesigt krigsspel på HÖG volym bakom mig... mmmm jag blir jätteglad.

    Gå till jobbet!

  • Anja 19 juli 2008

    Män ska f..n vara ÖVERDRIVET hjälpsamma och omtänksamma när man är gravid.

    Det borde vara en kvinnlig rättighet! Bläääääää...

    Ett stort hurrarop för män som är omhändertagande och ömsinta

  • Anja 19 juli 2008

    Ååhhhh nej är dom SÅÅÅÅ STORA... fy så besviken jag blev nu

    Tack snälla Nienna för att du hittade dem åt mig, annars hade jag ju blivit galen såklart men de var ju skitstora... Tre cm x 2,5 cm! och de kostar 2,50 styck, sen kommer frakt på det!!!

    nix pix... Inte en chans!

    Jag gör egna sockerbitar m såna där oregelbundna råsockerbitar m rosa kristyrhjärtan, som jag tänkte från början... Hade bara tänkt spara lite jobb, hehe

  • Anja 19 juli 2008





    Japp, denna dans, foxtrot, blir det för oss...

    Ska leta upp någon som kan ge oss lektioner nu... Så jä..la häftigt!!!

    Jag kan inte alls tänka mig något dirty dancing eller spex ni vet... Detta är bara elegant och såååå coolt! Inget överraskningsmoment eller så utan bara sååå jä..la classy

    Hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Menar INTE att det inte är classy med överraskningsmoment eller latin-dance eller 80-talsdans eller dirty dancing alltså... det är skitcoolt. Menade bara att JAG inte kan ro det iland för det är inte jag men detta är för MIG rakt igenom coolt, fniss och något som jag kan känna "är vi"

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.