• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Det är helt underbart, man känner verkligen vad som komma skall


    Englali skrev 2008-03-30 12:19:08 följande:
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-30 12:17:19 följande:Låter underbart!!!Här inne hos oss är det varmt... vi har ju stora glaspartier från golv nästan upp till taket i flera av rummen och det blir varmt när solen ligger på. Ljust o härligt!
  • Pumpkin
    Nienna: Ja, det är helt klart värt att få experthjälp, gör mirakel för kroppen!
  • Pumpkin

    Förresten, lite OT men... Vi satt och pratade på restaurangen igår och vid ett tillfälle frågade Lasse hur länge sen det var jag träffade min pappa. Tänkte efter och kom ganska snabbt fram till svaret - FEM ÅR!

  • Pumpkin
    Englali: Ja, morgonpromenader sägs ju vara bra. Själv pallar jag inte med det, men är det den enda tiden på dygnet man hinner så... Fast nu blir det ju ljusare och ljusare på kvällarna, så då kanske du hinner? Eller?

    Anja: Fniss, vad jag ska JAG ha då? 60?! Måste ta mig till Change jag också...
  • Pumpkin
    Anja: Ja, det är LÅNG tid. När jag träffade pappa sist var jag ju bara 18 år (skulle fylla 19). Har träffat mina syskon sen dess, för 3 år sen, då jag var barnvakt när pappa och hans fru var på solsemester.

    Pappa har sagt att han ska komma, tyvärr kan jag inte lita på det förrän jag ser det. Han skulle ju komma på min student med, men vände efter halva vägen pga bråk mellan honom och hans fru. Fast han skyllde på att bilen gått sönder

    Får väl se när/om han ringer och OSA:ar. Har han inte ringt innan sin födelsedag (om 3 veckor) så tänker då inte jag ringa och gratta honom, så är det bara.
  • Pumpkin
    Englali: Shit, 530g är MKT! Så stora bröst skulle jag aldrig skaffa frivilligt.

    06.15 kanske du klarar att gå upp någon dag i veckan? Behöver ju inte göra det varje dag menar jag Kanske du har någon ledig stund över på helgerna också?
  • Pumpkin
    Anne: Har inte sett ut något speciellt på Change än, men jag vet av erfarenhet att de har mkt jag gillar
    Tycker inte heller att string är så värst snyggt, men ibland är det praktiskt. Till bröllopet blir det dock definitivt hipsters
  • Pumpkin

    Precis


    AnneiLund skrev 2008-03-30 20:49:32 följande:
    Japp hipsters på bröllopet...strung till supersmala brallor.. Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-30 19:07:22 följande:
  • Pumpkin

    Här ligger jag nerbäddad i sängen och tycker synd om mig själv. Fast mest har jag ångest över pengarna jag inte tjänar idag, vilket naturligtvis är helt sjukt. Jag blir KNÄPP på mig själv!

  • Pumpkin

    Jag vet, jag är hopplös! Det enda jag tänker på är bröllopskontot Men nu känns det lite bättre, ser nämligen ut som en riktig ljus månad nu efter dragna räkningar!


    AnneiLund skrev 2008-03-31 09:17:21 följande:
    Usch, krya på dig!!! Hoppas du snart blir frisk Pumpkin och släpp för guds skull ångesten!!!!Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-31 08:15:13 följande:
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.