• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Morning girls! Fortfarande hemma, snuvig as ever. Tänkte satsa på ett Gilmore Girls-race idag eftersom jag sett alla avsnitten av både Gossip Girl och One Tree Hill sen jag blev sjuk.

    Bellanote: Nu får du nog förklara vad du menade med att det är Alla Hjärtans Dag imorgon?!

    Snitte: Vågat av dig att köpa 50/56, hittills vet jag inte om många barn som kunnat ha de storlekarna mer än en vecka eller två Min kusin kunde inte ha 50 alls när hon föddes, hon gick direkt på 56 och snart var hon uppe i 62! Stor bebis
    Jag funderar också på att börja bygga ett litet lager, utifall att andan skulle falla på så att det blir bebis om inte alltför lång tid. We'll see.

    Englali: Ja, visst är det härligt att shoppa bebiskläder! Vet inte hur mkt jag köpt åt Ia sen hon föddes, can't help myself.

    Alva:
    Skönt att ni fått så mkt gjort! Flytt idag eller? Igår? Lust att hänga med en sväng på 2008-träffen inne i Sthlm på lördag?

    Anja: Hoppas du mår bättre idag!


    Bröllopsparfym: Har jag också tänkt skaffa mig, jag är verkligen en luktminnesmänniska (och musikminnesmänniska och och och) så det är ett måste!

  • Pumpkin

    Flamora: Så skönt att hon gillade klänningen!

  • Pumpkin
    Flamora: Ja, Gilmore Girls är mysigt. Kan snart alla repliker

    Gött med lugnt på jobbet!
  • Pumpkin

    Ia var 52 eller 54 lång och vägde 4750g!

  • Pumpkin

    Anettan: Om hon överhuvudtaget kunde ha 50 när hon föddes så var hon ju inte sååå stor

  • Pumpkin

    Nja, ett par dagar efter BF kom hon. Efter en lååångdragen förlossning. Vi insåg ganska tidigt att det skulle bli en jättebebis, hon snodde allt från sin mamma - Katarzyna blev hur smal som helst under graviditeten, bortsett från magen


    Nienna skrev 2008-04-01 09:30:00 följande:
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-01 09:24:26 följande:Oj, vilken klimp! Kom hon på övertid eller? Ella är född dagen efter BF och Neo 6 dagar efter.Min kusin har också fått stora barn, två pojkar, runt 5 kg och ca 55 långa! Hon gick inte över tiden speciellt mycket med nån av dem.
  • Pumpkin

    Hehe, det var ganska stort ja Ett under att hon gick in i 50 då


    Anettan73 skrev 2008-04-01 09:34:21 följande:
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-01 09:28:29 följande:Nä hon var bara 53 lång och vägde 4400. Så det beror på hur man ser det. Hon var beräknad på att väga 5000... Men felberäkningar..
  • Pumpkin

    Nu har jag beställt första dans-DVDn åt oss! Blir foxtrot till att börja med.

  • Pumpkin

    Filifjonkan: Vad var det för konstig länk?

    Anja: Foxtrot är ju en ganska lätt dans och det är ju den dans som man definitivt har mest användning för resten av livet, så 375kr inkl frakt är ju inte så himla mkt pengar tycker jag. Men visst kan jag kolla om det går att bränna av den på vår brännare

  • Pumpkin

    Ah, nu såg jag länken. Funkar dock inte på min dator

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.