Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anne i Lund

    kontakta vigselbutiken.se och fråga dem ifall dekommer att få in den... tror att de brukar vara ännu billigare!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    man skulle fylla i några förberedande grejor innan man gick t arb.förmedlingen... inskrivningsuppgifter lixom, antar att det går snabbare hos förmedllingen om man fyllt i dem på nätet innan så man slipper sitta med det när man är där.

    Man skulle fylla i personuppgifter, meritlista, utbildning, vilka kommuner man tänker söka jobb i, vilka jobb man vill söka och på varje jobb var där en lista med typ 30-40 saker man kunde kryssa i att man "kunde/hade erfarenhet av" och det var samma på alla de olika yrkena men man skulle fylla i det varje gång, sen skulle man även fylla i NÄR man kan börja jobba tidigast och om man vill ha heltid eller deltid etc...



    Sen behöver man bara ha med sig betyg/examensbevis och anställningsbevis... jag fyllde bara i mitt senaste jobb och min socionomexamen så det blir inte så mkt att ta med! Skönt...

    Mina nadra jobb var undesköterskejobb och det senaste jag hade var 1999 så det känns inte så intressant. Har ju pluggat och fått barn endast ända sedan dess...

  • Anja 19 juli 2008

    ok...

    jag har ingen aning... har aldrig varit där förr men jag skrev in mig på nätet och så kom man till en sida där man skulle fylla i allt detta innan man gick t handläggare.

    För att spara tid kanske? (och pengar)

  • Anja 19 juli 2008

    Ringde precis till jobbet... smått desperat... nu ser läget ÄNNU SÄMRE ut för mig

    Usch så ledsen jag är...

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag vet att jag är uppskattad, omtyckt, gör ett bra jobb men jag BEHÖVS JU INTE just nu... allt hänger ju på antalet barn!!!

  • Anja 19 juli 2008

    usch menar ju inte så... nu lät ja helt vidrig, men ni fattar! Suck...

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna tack så from nästa vecka då kan man säga!

    Pumpkin
    Handlar om antalet barn och barnens behov...

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    ja jag såg den i fredags... visst var den mysig. Mår oxå superbra av såna filmer... The holiday är en sån mysfilm, totalt förutsägbar men ack så underbar, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Jag sitter m min vigselring på mig, haha... har gjort det hela morgonen, kom på nu att jag glömt ta av den *asg*

    Men vadåååå man ska ju gå in skorna, klart man måste "gå in" ringen oxå! Eller

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm fast jag har ju redan skrivit på papper på mitt jobb... kommer ju att vara månadsanställd över sommaren, så det blir lite svårt!

    Antar att arb-förmedlingen borde uppmuntra att man jobbar! Om jag backar på detta jobbet finns det ju NOLL garantier för att jag har NÅGOT jobb alls, ens i sommar!!

    Socionomjobb här nere, är typ OMÖJLIGA att få och det borde dom ju veta på arb-förmedlingen tycker man!

    Jag har ju sökt hur många som helst men utan erfarenhet så kommer man INGEN vart... är ju erfarenhet jag samlar på mig nu, genom detta jobbet!

    Så det vore för jä..ligt om arb.förmedlingen nekar en pengar när man verklgien GÖR något för att förbättra sina chanser på arb.marknaden. Ibland kan regler göra mig galen!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.