-
Hrm, var kanske "Stäket" det hette?? Letade på näten och hittade det...Flamora skrev 2008-03-26 16:00:04 följande:Jag är nog med dig Anja, när det gäller stenar i männens ringar. Ser konstigt ut Kan du förresten rekommendera nån bra restaurang att äta födelsedagsmiddag på i Lund? Har hört nåt om "Steket" men aldrig varit där.
-
Anne: Jag vill mest pova nåt nytt. Blir alltid samma ställen man hamnar på. Inte allt för dyrt och inte indiskt eller kinesiskt. Brukar mest gå i Malmö så jag har inte provat så mycket i Lund.
-
Med sambon. Antingen blir det idag eller en helg längre framAnneiLund skrev 2008-03-26 16:24:57 följande:Vem ska du dit med?Är det på en helg?
-
Tack, Anne! Kollade hemsidan och det ser mysigt ut.
-
Svarar väl på frågorna jag med
*Stort/litet
Stort! 90 gäster bjudna
* Färgtema?
Creme, grönt och silver
* Kyrkligt/borgerligt
Kyrkligt
*Middag?
Tre rätters. Ska beställa rökt tuppfilé och min kollega (hemkunskapsläraren ska fixa resten)
*Dans?
Hoppas på att vi hinner mycket dans
*Liveband/DJ/egen musik?
DJ
*Fri bar/Betalbar
Fri bar
* Klänning??
Nixa 8110
* Bukett?
Inte bestämt än, men har hittat en bild med vita rosor och callor.
* Håruppsättning?
Uppsatta lockar, strassdiadem
*Brudgummens kläder?
Svart Froccoat med silverfärgad väst och platstrong. Från Cavalliere
* Tärnor?
Min syster, silvrig långklänning
* Näbbar?
Kusinen och sambons systerdotter, båda 5 år
* Tårta, utseende och smak?
Inte bestämt -
Oj, jag trodde inte det kostade SÅ mycket att fixa till den. Där jag har köpt min klänning sa de att det kostar extra att sy upp den. Frågad einte hur mycket, men det skulle man ju gjort. Trodde det skulle gå på ett par hundra eller så.
-
Åh, har inte tänkt på att man kan bestäla hindersprövning nu, men det är ju mindre än 4 mnader kvar
Sitter här och är besviken över efterrätten vi har gjort till imorgon (jag ska ha kalas). Vi gjorde pannacotta eftersom K:s systerdotter är allergisk mot ägg och där är ägg i typ alla tårtor. Vi hade hört att gelésocker skulle vara bättre än gelatinblad och provade det i vår hallonpannacotta. Något måste ha gått helt fel, för pannacottakonsistens är det INTE. Inget direkt fel på smaken, men AHHHH! Lite för söt är den också... Ska man ställa sig och göra nya imorgon eller ska man servera halvgod efterrätt?? Det kommer 18 pers, så det är en del grädde och hallon som måste inhandlas igen isf. Men d känns som d vore värt det.. -
Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-28 22:26:29 följande:
Flamora: Hmm, svårt val faktiskt... Jag hade nog gjort om det ändå tror jag.Englali: Ja det låter verkligen som ett busfröJa.. Jag är ju sån som måste ha allt perfekt, så det lutar faktiskt åt det...
Fina barnnamn förresten -
Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-28 22:28:19 följande:
Flamora, ledsen men jag hade oxå gjort om det Sen har ni ju massor av halvlyckad pannacotta som ni kan frossa på själva heheDu skulle tex kunna ta ett par stycken nu, här framför datorn (märks det att jag är svältfödd just nu)Haha, skulle kunna komma hem till dig med några.. -
ja, man kanske ska göra det. Blir väl nya imorgon.
Ska umgås med sambon lite nu
Kram på er