• Flamora

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hej på er!

    Gjorde om pannacottan och de nya blev supergoda. Sån tur att vi inte bjöd på de första

    6.15 är väl inte såå tidigt, Englali. Det är ungefär den tiden jag går upp varje dag. Måndagar och tisdagar ännu tidigare tom. Känner ett par som bestämde sig för att gå ut och gå varje morgon innan barnen vaknade. Kl 4 gick de upp och gick en timme. Helt galet!!

  • Flamora

    Englali: Ja, då förstår jag att du inte vill gå upp så tidigt Jag är oftast hemma tidigare än så.

  • Flamora

    Ja, det är trist när man inte har tid tillsammans. Vi har inte problem med det. Är båda lärare, så vi har ungefär samma tider och så är vi oftast lediga på loven. Lite lyx!

  • Flamora

    Nienna: Härligt! Min tärnklänning har oxå kommit idag tillsammans med min underkjol som nog kan bli superbra till min klänning. Ska hem till min syster och ge henne klänningen nu. Wiiiii! Ser fram emot att få se bilder på din!

    Anja: Jag fick en ny parfym i lördags som jag tänkt ha på bröllopet. Calvin Kleins Euphoria. Den gillar jag! Har inte luktat på Moon sparkle, men d ska man kanske göra

  • Flamora

    Anja: Det är kanske samam sak i parfymer som du och jag inte tål. Får huvudvärk av de flesta parfymer inkl CK One. Men Euphoria klarar jag. Min favorit är annars Jean Paul Gaultiere (kvinnokroppen)

  • Flamora

    Anja: Jag försvann igår innan jag hann beskriva parfymerna. Har jättesvårt att beskriva parfymer, men hittade det här på nätet om Jean Paul: En doft av apelsinblomma, bulgarisk ros, stjärnanis, orkidé och italiensk mandarin. Och om Euphoria: En kvinnlig doft inspirerad av en blommas födelse. Innehåller toner av rosa pion, lotusblomma, vit ambra, träd och frostig mysk.

    Vet inte om det säger sig nåt... Annars får du gå och lukta på dem i butik. Min syster hade prov på Paris Hiltons Can Can. Den luktade också jättegott. Nästan så jag ångrar mig och vill ha den istället.

    Min syster provade förresten klänningen igår och den satt PERFEKT! Hon stod och speglade sig säkert en halvtimme och ville inte ta av den

  • Flamora

    Alvaereva: Gomorron! Berätta mer om hippan!!

  • Flamora

    Vad trist att vara sjuk, Pumpkin. Men låter mysigt att titta på Gilmore Girls. Här har jag det hur lugnt som helst. Mina åttor är på prao så det är bara sjuorna kvar. Har en lektion på hela dagen

  • Flamora

    Jättefina ringar, Englali
    Har inte riktigt hängt med när det gäller det andra jobbet och hur mycket du har pratat med dem. Men eftersom du verkar vantrivas på ditt nuvarande jobb tycker jag att du ska göra allt för att få ett nytt!!

    Lycka till!

  • Flamora

    Hur va det, kunde du inte ha din gamla ring till nån av de nya?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.