• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    usch är så arg så jag kokar och bara gråter.. vi har en fd hyresvärd som försöker punga ut så mycket pengar som möjligt från oss. hittills är han uppe i 4900 och nu vill han ha mer för ett golv som vi visste vi hade förstört ?? vi fattar inget.. vi sa att det är klart vi bestrider det när vi inte ens vet vad det är! ja men då skickar jag det direkt till kronofogden då så får det gå vidare så. ja men va fasen han kan ju inte bara hota med kronofogden så när vi säger att vi ska betsrida det. till saken är det med att vi gick igenom lägenheten i fredags och skrev på det som vi först var överens om. men nu hade han hittat mera han ville ha betalt för. AAargh. sen vill han inte ge oss pappret vi skrev på och kopiera det för det får vi när vi betalat..

    Förlåt OT men var tvungen att avreagera mig lite..

  • Bellanote

    pumpkin tycker ni kan skicka dem endå.. är de riktigt nyfikna så fixar man det själv.. och de flesta har ju faktiskt så de åker ut.. annars har ju någon kompis el granne det ialla fall.

  • Bellanote

    tror det är vanligast med släde.. vi har 2 datorer med och båda har släde.

    anja vi har kontakt med hyresgästsföreningen och när jag sa vad de hade sagt så ville han ha numret och namn på henne jag hade kontakt med.. men vad fasen det får han inte vad fasen ska han ha det till?

  • Bellanote

    Anja ledsamt att du tänker så. en sån op får man ju int ei första taget om man säger så. men vad ligger din bmi på? för ligger den över 33 så får man landstings hjälp att minska i vikt.

    själv gick jag upp 25 kg på två månader och det är hopplöst att bli av med det. på 3 år har jag gått ner ca 10 kg. men det händer inget mer nu jag har stannat på 75-77 och stl 42-44 och jag hatar det hade ju 36 innan jag gick upp allt på så kort tid. jag såg det inte ens själv men nu ser jag det på bilder och sånt att jisses vad uppsvälld jag var.

  • Bellanote

    Det är rätt s¨hemskt egentligen n'r man ligger fast på en vikt man inte kan göra något åt och så få rman inte hjälp heller pga att man har för lågt bmi.. suck suck suck..

  • Bellanote

    jag kommer få hjälp sen av min gyenkolog bara för att jag ligger inom risk zonen att inte få hjälp när jag har en sjukdom som gör att jag har svåarer att få barn. så just nu är jag lite kluven vill så gärna att det ska funka NU innan det går vidare till provrör. men sen vill jag ju också va smal och må bra utan att komma ur omklädningsrummet efter att bara ha provat 2 par fast jag hade med mig typ7 bara för jag vart så nere och gav upp.

  • Bellanote

    anja ja de säljarna är inte så roliga.. men har hört att cabridge ska funka riktigt bra faktiskt..

    hade en gammal bekant som började med dem och sen simma 3 gg i veckan och han gick ner ca 40 kg på ett halv år.. var inte samma kille från månad till månad när man såg han..

    Nehe nu ska jag krypa till kojs.. är trött satan.

    ha det.

  • Bellanote

    pumpkin ägglossningen kan du va lugn över den kan man ha fast det är över 30 dagar.. när man ska börja oroa sig är när det diffar olika mellan varje månad och då kan jag ju bara säga min egna som var ena månaden 21 dagar nästa var den på 56 dagar då kan du börja blir orolig. Men stress gör jätt emycket med kroppen och särskilt mensen.

    Jo var ju min pucko hyresvärd. vi ska bestrida den sista nu på 1200 till. så sammanlagt är han uppe i 6100 som han vill ha betalt. hyresgästföreningen sa att så länge vi bestrider den så kan vi inte få anmärkningar från hyresfogden även om han skickar den dit. det roliga är att han menar på att det är fläck från våra hundar och det är inne var det inget de hade inte gjort något. så sa han att golvet var ju relativt nytt så de ska ha fullpris.. jisses golvet var nog från 90 talet eller längre bak.. skit fult gammalt plast golv..

  • Bellanote

    tosa den klänningen kan du def ta som tärn klänning.. hade kunnat tänka mig den till min tärna men inget som påminner om en gardin sa hon, hon hatar de ballong klänningarna.

  • Bellanote

    anja började med fundera på var länken var men den kom ju senare..

    har legat och sovit sen kl 12 är jätt evram låg i mag influensa i måndags och sen har jag varit hemma men nu är jag helt genomsvett efter att ha gått till tvätten och tebax.. tur att jag har en lärling på jobbet imorgon så jag slipper göra ett skit..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.