• Flamora

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-01-15 16:20:46 följande:


    Ja, det är synd om oss!Men rätt som det är exploderar det med meddelanden Hmm, försöker få min sambo att förstå att vi "måste" få veta ungefär hur mkt pengar hans föräldrar tänker bidra med, så att jag kan få lägga in det i budgeten och endera få känna lugnet, eller i alla fall veta exakt hur mycket som fattas och hur hårt vi måste spara. Mår rent ut sagt skitdåligt över det här med pengar just nu.
    Blir bara utkastad hela tiden, suck! Nån som vet hur det gick på det där mötet som skulle vara igår om servern?

    Förstår dig Pumkin, det är mycket pengar när det gäller bröllop. Svårt att ta upp bara. Har föräldrarna sagt att de ska hjälpa till?
  • Flamora
    Bellanote skrev 2008-01-15 17:12:23 följande:
    jo fick ju tag i fotograf igår och har ni några ideér på annorlunda bilder som jag inte förstör eller skitar ner klänningen.. ska ligga på en strand tänkte jag. så klart med ett lakan under som är inbuttat. sen finns det några nedfallna grenar vid vätter stranden precis vid vattnet som jag tänckte försiktigt så klart ut och klättra på. och sen uppvuxen på gård som man är så klart måste det ju bli någon ko fösar och raktor körnings grej bild med.. har ju en hel gård att utnyttja..
    Låter som om du har massor med idéer. Kan säkert bli jättebra foton. Tycker om bilder där det händer något
  • Flamora

    Pumpkin: Så störigt när man inte får klara besked. Det är ju inte så att man vill tjata om det heller. Man vill ju vara nöjd med det bidrag man får. Svårt. Men de måste förstå att ni vill veta om det handlar om 500:- eller 50 000:-.

  • Flamora

    Hej på er! Hemma och e sjuk idag oxå..

    Pumpkin och Anja: Vi ska ha kavaj som klädkod så kort klänning fungerar =) Syrran får bestämma vilken hon känner sig fin i. Det är ju ändå mig alla ska titta på, Eller hur? Hehehe!

    Bra idé att kopiera inläggen innan man skickar iväg dem. Det har jag oxå börjat göra. Väldigt irriterande när det bara försvinner...

  • Flamora
    AnneiLund skrev 2008-01-16 10:58:59 följande:
    Flamora:Krya på dig!Jag är också sjuk....sjuk i huvudet av att inte ha bredband hemma alltså!
    Haha, ja det kan vem som helst bli galen av!
  • Flamora

    Jag gillar den översta i högra spalten. Min kommer se ut ungefär så.

  • Flamora

    Anja: förstår vad du menar och håller med. Störst är inte alltid finast. När jag provade kom jag fram till att mellanstorleken var finast. Jag kommer inte att beställa på nätet, utan hod David Butler i malmö. Han gjorde våra förlovningsringar och petig som jag är vill jag att det ska vara exakt samma höjd på förlovnings- och vigsering.

  • Flamora

    ja, visst gör man. Själv sitter jag och planerar lite biologilektioner. Ska bara komma fram till om jag e frisk nog att jobba imorgon eller om eleverna kommer ta kol på mig. Känner mig ganska bra nu, men det är en helt annan sak att orka en arbetsdag...

  • Flamora

    Jag är lärare i alla NO-ämnena: biologi, fysik och kemi + teknik. Är utbildad i svenska oxå, men undervisar inte i det just nu. Högstadiet är jag på. Jobbat ganska exakt ett år nu. Skitkul!

  • Flamora

    Pumpkin: faktiskt samma här. Det var för biologin jag valde NO. Har dock insett att fysik är ett väldigt spännande ämne - när man väl har förstått det, vill säga. Därför vill jag göra fysiken enklare och roligare.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.