• KKC

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hej tjejer!

    Fy, har varit sjuk förra veckan :( kan ju inte gå in å läsa när jag är hemma heller, sambon är ju pappaledig så ser ju allt jag gör ;)
    men nu är jag frisk fast har sjukt mkt att göra här på jobbet så jag får nog läsa ikapp senare... har jag missat något spännande?

    englali: hur gick det med huset???

  • KKC

    Hej! Äntligen kommer jag in!

    Ang ert åldersnojjeprat igår så hänger jag på på ett hörn... Jag fyller ju 26 i år och ska börja plugga till hösten och min plan ser ut så här: plugga 08-09, sabbatsår för bebis+mammaledig sommar09- hösten10, studera vidare 10-11, sedan ev en bebis till 11, studera klart 2012- jan2014
    Jag blir då 32(!) när jag är klar. På ett sätt känns det skönt att kunna plugga och skaffa familj samtidigt, ta det i en lugn takt. Har ju jobbat några år innan så jag får ju en bra mammapenning. Sen har jag ju ändå många år på mig att jobba ändå ;) Fast samtidigt så kan jag nojja ihjäl mig för att tiden går så fort (speciellt när man skriver ner det såhär..), skulle vilja hinna så många saker och 32 känns just nu jätte gammalt(även om det inte är det!)
    Vill kunna köpa ett litet chip å stoppa in i hjärnan och vips så behöver jag inte plugga :D
    Tiden går ju ännu fortare nu när man har barn så jag hinner väl bara somna ikväll så är jag 32 med 3 barn och utbildning ;)

    Usch, nog om den stressen och nu till bröllopsstressen ;)

    Har någon av er beställt klänning från kina? Har hittat en jätte fin klänning som jag (tror jag, är lite velig) vill ha. Lägger in den i mitt galleri strax. Tar gärna emot synpunkter.

    Hur är det med fotografer ni som bokat. Vad är ett bra pris och vad ingår då?
    Tips på fotograf i sthlm?

  • KKC

    Har öppnat galleriet nu :)
    De bilder ni får på CD är de i sådan upplösning att ni själva kan skriva ut dem på fotoskrivare? eller måste ni framkalla via henne?

  • KKC

    God morgon!

    Jag kom inte heller in på hela dagen igår :( nåja...

    Berättade för vår bästa kompis igår att jag ska fria :) Hon blev jätte glad!
    Hon nattade caisa första gången igår (första gången någon annan än jag eller A gjorde det över huvudtaget) och det gick jätte bra! så imorgon ska hon passa C så jag å A kan gå på bio :D
    Sedan så har hon bokat in att vara barnvakt den 29:e så jag kan fria ;)

    Annars så händer inte så mkt... Är just nu ooortoligt bebis sugen och vill bli gravid igen!! men får vänta ett tag till...
    är avis på dig hedebris som ska föda snart!! är en otroligt härlig upplevelse som jag skulle göra 100 gånger om!! :)

    Ska ta tag i inbjudningskorten nu när min kompis vet så att hon kan hjälpa mig med dem. Vill ju ha dem relativt klara när jag friar så att vi bara kan skriva ut och skicka om han svarar JA! :) Vill gärna skicka dem veckan efter...

  • KKC

    Vidalila: Super snygg klänning och skor!! Vart har du köpt skorna?? Vart kan man titta på fler klänningar och även den? Pumpkin, du lär väl också veta hemsidan ;)??

  • KKC

    Åh tack pumkin!
    Nu ska jag gå å fika och hoppas att jag kommer in här när jag är tillbaka ;)

  • KKC

    Nu är jag här igen :)
    Pumpkin och vidalila: klänningen är ju verkligen superfin! på dreambride var det ju ett helt ok pris med! men tyvärr för dyrt för min budget :(
    blir kina för mig...

    är såå glad för att det är fredag! jippi! snart helg!
    Någon som har tips på en bra bio? ska ju på bio imorn bara jag å sambon för första gången på ett år!?! :D

  • KKC

    Arn vägrar A att se och sen är det Juno som jag vill se men har lovat en kompis att vi ska se den så det får bli något annat... men tack för tipsen! upplyser på måndag om vi såg något bra ;)

  • KKC

    sommarliv: jag vet, caisa fyllde 1år förra veckan så imorn är första gången vi har barnvakt som ska natta henne och var där en stund på kvällen.
    hur gammal är din lilla/e?

  • KKC

    vi har haft barnvakt mest på dagarna men nu blir det nattliga äventyr ;)

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.