• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Nu ska jag sova! Och få lite massage!

    God natt!

  • Englali

    God morgon!

    Kikar in en snabbis innan jag ska rusa till jobb!! (eller bussen till jobbet)

    Andreas har en del rosa kläder. Några skjortor och pikétröjor, så han hade nog inte varit helt främmande, men nu blir det inte det för hans del i bröllopskläderna!

    Igår va vi o kikade på ett hus till förresten. Jag plågar er med mina husplaner

    Måste bara få skriva av mig: Jag är sååå ledsen. Andreas åkte till Sthlm i morse och jag blev knäckt. Vet inte varför. Men det gör så ont i mig när jag tänker på att han ska vara borta ända tills fredag kväll!! Vet jag låter skittöntig och jag brukar inte reagera såhär men jag saknar honom så mkt så jag tror jag dööörrr!! Hjälp mig!
    Kan ju kanske tilläga en lite ovanlig grej. Vi har endast sovit utan varandra en natt i sträck sedan vi träffades... aldrig två. Det har bara inte blivit så! Åh... jag känner mig som 12 år poch töntigast i världen!!

  • Englali

    Jag vet, Andreas skickade sms så fort han landat med flyget och hör av sig så fort han får en chans... han är lika barnslig han som tur är.
    När vi låg i sängen i går kväll o skulle sova lät det på oss som vi skulle vara ifrån varandra 2 år eller något
    Men men... det är väl ett gott tecken, att vi inte kan vara utan varandra! Mmmm... min älskade goding!!!
    Nu sticker jag... ses garanterat här ikväll!!!
    Kram o hej så länge!

  • Englali

    God kväll!

    Anja: Haha, nej jag fick inget romantiskt samtal från Sthlm, sådant har han inte tid med.
    Nej jag är inte svartsjuk så, klart jag nojar mig lite när han e ute med alla brudar på företaget, men mer normalt nojande... sunt! Jag bara saknar honom så sjukt mkt och det är väl så att vi kanske är lite nyförälskade av oss fortf. Och jag gillar det!!

    Ikväll blir det Grey´s för min del... Bröllopsbonanza får skjutas på till lördag!

    Anja igen: Klart grabben ska få åka på skidresa! Är ju helt underbart. Jag har åkt hela mitt liv och älskar det. Låt honom få den upplevelsen!

  • Englali

    Anja: Jag förstår dig. Jag är också en sådan där nojjig hysterisk människa ibland. Målar upp värsta scenariot av skräck!

    Om jag ska laga mig lite mat nu... i min ensamhet *suck*

  • Englali

    Det har jag en släng av också. Måste göra vissa saker i en viss ordning ett antal gånger annars kan "det" eller "det" hända osv. osv. Tror många har lite av det faktiskt...

  • Englali

    Anja: Min bror går ju hos psykolog regelbundet. För lite blandade saker, men hans tvångstankar är en av dem.
    Så... i know!

    Därför är det extra jobbigt också när Andreas inte sover hemma. Då låser han, släcker och kollar allt sådant, och då kan jag fly från kontrollen. Vet jag att han gör det och bara går raka vägen och lägger mig så kan jag slappna av. Litar så till tusen på honom.
    Men ikväll, vet jag kommer känna på låset, kolla i titthålet i dörren si o så många gånger. Kolla spisen... ja allt. Suck, önskar bara jag kunde bestämma mig för att kolla dörren och sen bara lägga mig, men inte.
    Och precis som dig Anja så är jag så sjukt medveten om vad jag håller på med och att det är fel, men jag kan INTE låta bli!!

  • Englali

    Hoppas på att jag ska kunna sova gott ikväll, det brukar inte vara ngåra problem. Men skillnaden mot när han är iväg på nattklubbsjobb är ju att han kommer hem någon gång på natten och kollar dörren, lampor o så. Det är en sådan trygghet o veta. När jag sover själv hela natten hänger allt på mig... gah... så jobbbig man är ibland. Blir så trött på mig själv.

    Han ringde faktiskt nyss min darling, o han längtar efter mig, massor

  • Englali

    Pumpkin: Man gör ju det... jag får väl kolla på "Girls of the Playboy mansion" vid 22.25... då somnar jag nog
    Haha, jag brukar faktiskt kolla på det när jag lagt mig på onsdagarna. Andreas dör nästan, han kan inte för livet fatta varför jag envisas med o kolla på det skitprogrammet och skratta hysteriskt
    Jag är nog bara lite galen!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.