• Anettan73

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Va där inne precis. varit där innan och ja dom har fina klänningar...

    Så även på rea sidan...

  • Anettan73

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-17 09:20:23 följande:


    Gravid tvivlar jag på, jag har mått såhär varje helg i 4-5 veckor nu. Det är som att jag har nånting i kroppen, men det bryter inte ut ordentligt.
    Hi hi hi

    Precis så sade vår gravida tärna när hon inte visste att hon var gravid

    Visade sig att hon var i v 12...
  • Anettan73

    I dag har vi vatt i Logen där vi ska ha festen. Just för att kolla läget hur vi ska duka osv. Det kommer att bli kanon!!!

    Har tagit lite foto mm Sist vi var där i sommras så hade dom haft ett bröllop där. Nu var det städat efter en annan fest.
    Dom har redan fullbokat från första helgen i Maj.sept. Bara bröllop...

  • Anettan73

    Pärlplattan II skrev 2008-02-17 14:51:47 följande:


    Hej tråden - jag orkar egentligen inte bry mig om något, men jag skulle bara säga hej... Ni är alltid så snälla och peppande när man mår dåligt.Ps. Anja - jättefin!
    Hmmmm det inlägget lät inte så roligt...

    E allt tråkigt??
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-17 14:52:52 följande:


    Anettan Anettan godmorgon... Vad tyckte du om min klänning...haha märks det att jag fortfarande är helt stirrig... haha tittade in nu så fort jag kom till jobbet för att se om någon mer hade kommenterat klänningen...Man blir lagom egocentrerad när man tycker man varit med om något STORT och helt fantastiskt *asg*Nädå men jag är verklgien supernyfiken på vad ni tycker... längtade hem hela resan för att kunna berätta coh visa upp, hahahhaa... Har lixom inte visat den för en enda av mina IRL-vänner. Det var ju ER jag tänkte på. NI, brudar, ni som förstår
    Förlåt... att jag inte skrivit något om den innan. Vi hade folk här hemma igår och imorse gick jag snabbt in o kollade din klänning sen ringde jag logen och åkte dit.

    Jag tycker den är jäätte fin!!! Hur stor byst har du om jag får fråga. Jag var e jätte rädd att d inte skulle gå med en sådan klänning, därför vill jag ha med axelband och det var då jag hittade nixa klänningen..
  • Anettan73

    Ni kan gå in här o titta på filmsnuttar. Vi ska ha det som där det står 3 tunger eller där det står ca 50 pers.

    www.logenilund.nu/

  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-17 15:01:30 följande:


    Annettanåååhhh vad kul att ni varit där och kollat och att allt känns perfekt!hur har ni bestämt er för att duka nu då
    Ja ja vi vet hur vi ska duka. Var mer oroliga för köket till cateringfirman

    Jag har bilder i mitt galleri hur vi ska ha det på ett ungefär, Men vi ska ha ljusgrönt tyll i mitten med vit/lime färgarde rosor i.
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-17 15:20:27 följande:


    Vet du... jag har enligt hon på dreambride 85 D. Men jag klämmer själv oftast in dem i c-kupor.Men hon tordde inte ens jag skulle behöva bh i klänningen, för den är så förstärkt upptill (Många, de flesta brudklänningar är det, dom har t.om stålskenor vid bysten!) Hon sa att de kunder hon har som kommer och sgäer att jag har för stor/för liten byst för axelbandslöst så åker 95% därifrån och har köpt just axelbandslöst. HOn sa att det inte är några problem alls med stor byst i en sån klänning.Så stirra dig inte blind på att du ejkan ha axelbandslöst!
    Gud vad det känndes skönt att höra. Men någon form av bh måååååste jag ha. Har riktigt äckliga grav/amningsboops

    C hoppas jag att jag kommer in i sen när jag går ner. JAg går der en hel del på brösten med men då e dom riktigt tomma
    Penntricket går inte hos mig ;)
  • Anettan73

    Ja jag vet inte hur jag ska göra. Ska kolla in en dag och gå och prova själv tror jag. vill kolla utan press och att andra ska lägga sig i... Åkte du själv???

  • Anettan73

    Vi har ju tärnor o bestmen framför oss. Dom sitter närmnst oss i mitten bordet. Man kan säga som så att det bordet kommer d bli ös på... Har bara blivit "ungdommar"

    Visst dom sitter på fler ställen men där är det nog där det kommer att snackas mest. Fast våra vänner kacklar ju oavbutet allihopa så det spelar nog ingen roll...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.