• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    alltså linserna är spiciale och måste beställas från ett ställe i england och det är inte säkert det funkar endå för jag har två fel på mina ögon så linserna får inte flyttas så de måste göras tjocka på den ena sidan så de är stilla men det går inte garantera att de funkar endå så köper jag och det inte funkar så får jag inte pengarna tebax och det känns lite dumt att kasta ut 5000 på något som jag inte vet funkar..

    nepp utan glasögon funkar inte men ska nog ta dem utan bågar så de blir mer diskreta har två par nämligen, men jo har sett bilder du vet man letar ju när man har brillor om det finns brudar som haft dem på och jajemän visst har de det. får ont i huvet och blir illamående om jag har dem av i mer än 5 min så skulle paja hela dagen om de åkte av.. men på bilderna sen så ska jag både ta med och utan..

  • Bellanote

    anja hittade du henne och skorna??

  • Bellanote



    här är den C R med Elton John den är ett måste att lyssna på för er som inte hört den..

  • Bellanote

    jag har både brytningsfel och närsynt så har både plus och minus fel, svårt att förklara jag kan det knappt själv..

    men kollade för op för några år sedan nästan exakt 5 år sedan för det var på min 20 års dag och min horn hinna är tunn med så då kunde de göra en prov operation så de skulle bygga upp en ny med hjälp av laser men det kunde bi sämre sa han.. och det ville jag ju inte. men nu kom ju den metoden till sverige för några år sedan att nygga upp med hjälp av laser så ska göra den om några år tänkte jag. min bror gjorde den för ca ett år sedan och han är hel nöjd.

    jo frågade min blivande vad han vill ha för sång och han sa lejon kungen låten.. vad fasen heter den låten med E J??

    Anja ja jag har helt andra besvär än dig mina fötter är breda så har svårt att hitt askor annars. men du har hitta ett annat par va??

  • Bellanote

    Hittade den, can you fell the love tonight heter den ju, måste fråga kantorn om den går att spela på orgel vill ha den utan sång i kyrkan och bara piano.. det måste ju gå ju..

  • Bellanote

    Pumpkin ha ha

    hittade låten på bara piano och sitter och börjar grina vilken minut som helst håll tummarna för att kantorn kan spela den..
    funderar på att be en annan kantor spela för oss i kyrkan, sjöng med i en kyrko kör i över 2 år nästan 3 och vill han kör ledaren att spela men jag kan inte med att be han..

  • Bellanote

    Anja ha ha ha.. fasen vad rolig du måste va att festa med..

    måste erkänna att gjorde en "anja" innan och satte på sambon i soffan..

    just nu sitter jag och lyssnnar på hauna matata på youtube den är så rolig..

  • Bellanote

    Nienna vet inte om det är för ett å¨r eller ej.. men har du såna som är tjockare eller så för att de ska ligga still??

  • Bellanote

    Pumpkin ja jag hoppas de kan den i kyrkan men det borde nästan va en vanlig bröllopslåt tycker man ju ..

  • Bellanote

    Nienna det var nog säkert 5-6 år sedan jag frågade sist så kanske har hänt lite på den fronten sen sist... sa kolla in den sidan nu

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.