• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-17 21:38:58 följande:


    Daniels outfit får max gå på 3.000, inkl skor. Om vi så ska shoppa åt honom på kappahl eller nåt annat.
    Vi shoppade ju ett par toppensnygga lackskor till A av ett nygift par här på BT. Gav 400 för skorna. Syns inte att de är använda, kikade på lika dana i butik... 1400, så vi sparade en hel del där!
    Frågan är vad han ska ha för sorts skjorta, det får han ju iofs bestämma själv, men undrar vad han vill ha?

    Åh våra inbjudningskort... är så nöjd!
  • Englali
    Hedebris skrev 2008-02-17 22:45:02 följande:
    shit.. själv är man höggravid och är beräknad till onsdag och har ett midjemått på 111 cm idag
    Hallå... hur mår du? Känns det som om någon är på G?
    Hur gick det med inbjudningskorten sen förresten?

    Flamora: Låter som ett bra pris för allt det tycker jag.
    Vi MÅSTE börja kolla seriöst på kläder till A känner jag. Plus att jag måste fixa med hyrnng av underkjolar så det finns den 9/8
  • Englali

    Jag skriver som en kratta, hyrning ska det självklart stå.

  • Englali

    God morgon!

    Anja: Vi köpte Andreas kostym i någon sådan där lite finare herrbutik, du vet en sådan man aldrig går in i
    Den gick på 3700 tror jag... så, lite mer än vad du tänkt kanske. Hittade du något på Ellos?

    Åh, jag vill inte jobba idag. Är så totalt omotiverad. Enda pluset är att en av kollegorna kommer tillbaka från 3,5 vecka på Bali. Det har varit så tomt utan henne!

    Hedebris: Ingen bebbe på G?

  • Englali

    Hej tjejer!

    Åh vet ni!! Cancern har INTE spridit sig. Finns inget i körtlar, njurar, lungor.... ingen annan stans än tumören som sitter vid blindtarmen. Trodde aldrig jag skulle vara såhär lycklig över EN tumör. Hon börjar cellgiftsbehandlingar nästa onsadg och ska opereras när behandlingen pågått ett tag. En annan bra sak med behandlingen är att det inte är den typen av cellgift som hon tappar håret av heller. Vet att håret inte är så mkt värt i jämförelse med att bli frisk, men jag vet att hon har gruvat sig sååå för o prova peruk o tappa ögonbryn o ögonfransas. Åh, min lilla mamma! Skulle bara vilja pussa o krama henne just nu

    Anja: Jag håller med dig. Tycker en kostym är det aboslut snyggaste, med väst och det. Har kikat på alla möjliga varianter men en kostym, nej... det är tusan det bästa tycker jag!

    HAr varit och provat vigselring idag. Har beställt en offert på en omgjord ring med större diamant, såklart Till och med guldsmeden log och sa "Klart du lilla tösen ska ha en rejäl diamant" Haha, guldsmeden var en farbror... 60+
    Om jag inte gillar den, kommer jag nog köpa en ny förlovningsring också och ha min nuvarande på höger långfinger. Kan inte ha den på ringfingret för där ska min gesäll-ring sitta. En speciell ring som vi frisörer får när vi dubbas till gesäller (min dubbning är 15 mars)

  • Englali

    Anja: Jag hade kört på bandet, enbart till festen, inte till middagen. Har varit på bröllop med både och... och föredrog det utan till middagen. Det tog för mkt plats och brudparet själva tyckte det tog över lite väl mkt!

    Härligt Bellanote! Vad är det för jobb?

  • Englali

    Tack Anja! Jo jag fällde faktiskt en och en anna tår i em. när pappa ringde till jobbet. Åh, dem är verkligen bäst mina föräldrar. Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Det är oftast det första jag gör varje dag, ringer dem... och på kvällen ringer vi alltid också. Haha, vi är väldigt tajta!! Har jag inte ringt på ngn dag ringer pappa sååå upprörd o undrar om jag lever

    Men ang. mamma då. Det ser mkt hoppfullt ut säger läkarna, men det är ju inte över än... men ett stort steg i rätt riktning så nu kör vi på som planerat!

    Anja kostym är ju assnyggt. Jag tycker det ser mest välklätt ut faktiskt. Kan nästan tycka att dem andra alternativen ser lite för "utklätt" ut. No offence ni som ska ha det, men som sagt... smaken är olika.

    Vad tror ni Andreas säger när jag säger att jag vill ha TVÅ nya ringar!?! Tänkte nämna det ikväll, ni ska få höra hans reaktion sen... *s*

  • Englali

    Det är en mkt enkel ring. Ringen kommer vara "kapad" där diamanten sitter, så det ser liksom ut som att den hänger fritt i ett tomrum där, förstår ni?
    Den är inte upphöjd, för det rekommenderar dem inte sådär till mitt jobb. Men den sitter inte heller i guldet om ni förstår vad jag menar? Haha... så svårt det är att förklara såhär. Någon som blev lite klokare?

  • Englali

    Flamora och Snitte: Tack! Ja det känns så skönt!

    Pumpkin o Anja: Inte en aning vad det var för slipning eller hur stor den är... vi bara pratade lite löst o jag var tokstressad på lunchen.
    Typ den bilden som du lade upp är det det Pumpkin, jag har utgått från den men designat om den lite.
    Fast... det är ju en annan typ av ring jag egentligen vill ha. Så sugen på en ny förlovningsring för att kunna välja vigselring fritt. A lät inte så nöjd över det. Inte för kostnaderna utan lite mer sentimental för att jag inte kommer ha samma förlovningring som honom

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-18 20:54:34 följande:


    Så ni pratade om en större sten men du vet inte hur mycket större?!
    Ja.. är du förvånad? När det gäller mig menar jag Jag är ju lite allämnt snurrig så hahaha!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.