• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    jo är från bonna landet

    oj drifting ska det stå..

    anja kan du inte ta ordningen som den har kommit hit tills?

  • Bellanote

    englali jag använde som en roller kommer inte ihåg vad det heter just nu men det används ofta till scrap booking.. testade med lim på prov korten och det vart helt vågogt och blött så som du beskrev.. annars finns det ju sånt spray lim med men har inte provat det men bara hört att det ska va bra.

  • Bellanote

    snitte ni bor i kalmar va?? det är ju en bit till jönköping men inte så lång när man endå ska till ullared.

    åh jag vet inte alls hur vi ska göra med musiken på bröllopet jag tycker om rockabilly och fjortis musik om någon nu vet vad det är.. sambon tycker om typ guns roses, disturbed och ramstein inte alls samma som jag hur fasen ska vi få ihop fest låtarna?

  • Bellanote

    ahh är englali som bor i kalmar va?? annars var ju första bokstaven rätt..

    för att förtydliga mig lite med fjortis musik menar jag typ en rosa helikopet och typ såna.. de där låtarna man hoppar och skuttar till.. vill verkligen ha fest så in i bomben..

  • Bellanote

    ååh jag är i valet och kvalet ska jag skippa bröllopsnatten för en dj?? har en gammal bekant som är dj och han ska ha 3000 för en kväll och han vet vilka låtar jag tycker om och så för han var alltid dj när man var ute i de svängarna..

  • Bellanote

    ja ska kolla med han imorgon han skulle visst till thailand på onsdag med sin tjej plus att han hade en del spelningar redan i sommar så inte säkert att han är ledig alls.

  • Bellanote

    fick våran soffa såld idag, klirr fast vi har redan köpt en ny men den får vi nte förns vi flyttat men gör inget vi får sitta i gäst sängen så länge..

  • Bellanote

    pumpkin det är jätte svårt.. vi var ju och provade igå för jag tänkte jag kunde få lite nya ideér och andra influenser och inte bara låsa mig på en enda. men det var den jag fastnade för igen så det är nog bara att ge mig det blir en sån ring hur jag än gör. fast ingen nackdel det inte..

    snitte vi ska stanna inom ronneby kommunen bara byta lägenhet till en större fast med lägre hyra.. hur går det ihop?? nej vart osams med hyresvärden och då sa jag upp den.. lång historia orkar inte dra den. men den nya lägenheten är mycket bättre. den vi har ni finns det ingen hall så man får gå igenom entre till kök till tv rum till datarum till sovrum och i sovrummet är en toalett de byggt i en garderob med skjut dörr. .nice när man går på toa på morgonen.. inte ligger alltid med en kudde över huvet när sambon är inne..

  • Bellanote

    snitte fy fasen .. det är ju olagligt på råga till allt..

    nej han tycker att våra två hundar är för mycket slitage kortfattat så jag sa upp den. inget snack om saken mina hundar är mina ungar så de gör jag mig inte av med..

  • Bellanote

    hedebris en brödrost ska väll funka med har jag hört.. man tar pappret ovanför där man stoppar i bröden när knappen är nere. svårare ska det visst inte vara..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.