• AnneiLund

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Bellanote!!!
    Skattebrevet damp ner...men RESTSKATT!!!! Åh, fyyyyy fan så jävla surt!!!!!! Som om man inte batalar nog med skatt ändå....ku. system!!!!!


    Bellanote skrev 2008-04-02 09:44:50 följande:
    Hm tack för lyckönskningar om man nu säger så Här jobbar jag kväll idag så man får in lite goa pengar som behvs järnet. vi ska köpa vigsel ringen nu vid löning eller a beställa den och ha den betlaningen av klarad så jag vill ha mycket pengar. har ni fått eran skatte deklaration ännu? jag har ine kollat i och med att jag inte är i den gamla lägenheten föns på lördag.. men jag vet ju att jag får betala 665 men sen är det bensin pengar och dubbel hyra så det blir nog ialla fall en 10-15 tebax och så gubbens med då..
  • AnneiLund

    Anja...tror du CB kan vara ngt för mig? Fasen, vet inte om jag har karaktär nog att klara det bara....
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:18:00 följande:


    Liten rekommendation... Jordgubben smakar skit, de varma sopporna är inte speciellt goda...de absolut godaste är choklad, banan och mintchoklad och du, för att de ska bli riktigt goda, blanda dem med mer vatten än vad som står, då får de mkt sjysstare konsistens och man känner inte den där pulver och salta smaken som det annars lätt blir eftersom det är lite salt i dem för att man ska få i sig det lixom... Chokladen känns banne mig som vanlig oboy om man spär den mer än vad som står... jag kör 4-5 dl till en påse, istället för 2,5 och det är superlagom tycker jag!Sedan får du ju på köpet i dig extra vatten då... man ska ju dricka minst 3 liter om dagen och DET är det svåraste nästan.för att stå ut kan du göra som jag...Kör halva påsar på morgonen och till lunch, en hel till middagen och så kör du halva påsar på kvällen Jag tar en halv precis innan jag lägger mig för jag klarar inte att känna hunger när jag ska somnabara små tips som gör det lättare att klara det
  • AnneiLund

    Det är gamla bilder vännen....
    Visst jag kanske inte har jättemånga kilon men 5 st ska bort....och jag är så frustrerad...
    Pratade med Anja om det tidigare...egentligen hyar jag en perfekt bröllopsklänningskropp, ganska smal midja och tränade armar, men stor keso rumpa och kraftiga lår...det är bara det att vi åker till malaysia sen och blir bort i en månad...jag vill så gärna känna mig fin på stranden med Anders ( den jäkeln har ett 6-pack på magen)


    Anettan73 skrev 2008-04-02 10:26:06 följande:
    vill man så kan man... Men behöver du det...??? Du ser så trimmad ut på bilderna...
  • AnneiLund

    A S G A R V A R ! ! !
    Köp nya jeans istället din snåle fan!!!!!
    Fy fan vad roligt!!!
    Ja jag är ju en snål fan, det stämmer ju!!!!!
    Asgarvar!!!!
    Nu glor hela kontoret på mig

    Men kom ihåg...snål mot mig själv men inte mot mina vänner....tur det inte är
    värt om!"

    Men tack för komplimangen!!!
    Men det är så svårt, hela min självbild har så ofta hängt ihop med hur jag ser ut!!! Jag ´hatar detta!!!
    Jag önskar så att jag hade haft en grundmurad trygghet som inte hängde upp sig på om jag gick upp 5 kilo eller inte...
    Alltså...jag slutar till och med att ha sex liksom när jag går upp i vikt...då känner jag mig bara ful och osexig, även om Anders skiter i vilket!
    Fan får gå och köpa en Mia Törnblom-bok!!

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:32:29 följande:


    Anneärligt talat tror jag inte att du hade fått köpa cb.du är för smal för det. Så nä, en sån diet är nog inget för dig. du behöver inga såna saker. Du ÄR smal Anne.Så fortsätt träna... det enda du kan göra (fast det har du kanske gjort) är ju att uteslut alla sötsaker och ät inte efter kl.18 allt annat gör du ju...Uteslut smör o grädde o sånt i mat om ni brukar ha det, ersätt m lightvarianter och om du tex dricker mkt mjölk, gå över till vatten/kolsyrat vatten...alltså såna småändringar hade troligtvis gjort att du tappade de där få små kilona du vill tappa...Du är skitfin Anne! Köp nya jeans istället din snåle f...n *asg*
  • AnneiLund

    Fan vilken snäll sambo....

    Min sambo tycker nog inte att hans sambo (alltså jag) är så snäll...jag lånade hans sprillans nya iPod i går och råkade hälla ut ett helt glas vatten över den....den är död nu...och jag har inte sagt något..
    GAAAAAAAAHHHHHHHHH
    Ångest!!!


    Anettan73 skrev 2008-04-02 10:40:46 följande:
    Fick precis reda på att min kära sambo betalar hela alltet till min cambrigde... Han e bara bäst...
  • AnneiLund

    Finns den som talbok då alltså?
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:43:16 följande:


    Anne: Jag lyssnar faktiskt på "Mera självkänsla" av Mia Törnblom när jag sitter i bilen
  • AnneiLund

    Åhhhh....kanske ska slå till Kan ju inte skada iallafall
    Tycker du att den är bra, blir du peppad?
    Jag har läst den första boken. Men sen när hon hade sin talkshow så var hon i mitt tycke SÅ JÄVLA jobbig, helt speedad och bara tooooo much!!! Vad tycker du?
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:45:30 följande:


    Jajamensan, det gör den!
  • AnneiLund

    Ja jag springer

    Men FAN vad jobbigt att han var vaken och hörde allt.....
    Jag vet att han inte är ett svin....men inte så snällt det han sa. Tog du åt dig? För jag tycker att du är fin (nej jag stöter inte, ska ju gifta mig...remember?)
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:47:11 följande:


    Spring till bokhandeln Anne...Ni vet hur elak Daniel kan vara...Han bryr sig ju inte alls om hur jag ser ut, det vet jag ju, men han vet att JAG bryr mig. Igår gjorde jag en lite dum sak jag vet... satt och pratade OM honom m min toastmistress... Alltså om hans "inre" problem och hur han är på vintern osv...var HELT säker på att han sov, men det gjorde han ICKE. Till slut blev han så rasande där uppe i sängen så han vrålade ner att jag skulle hålla truten *asg* och att jag kunde börja se på mig själv och så tillade han detta."då menar jag inte hur du ser ut, fast det kan du ju oxå ta en titt på"Svinigt va... min toastmistress var helt chockad!alltså han är sååååå grym när han blir kränkt eller arg...Det är så jä..la trist men han har ju blivit MKT bättre och jag skulle kunna puckla på hans föräldrar för att de har kränkt honom så mkt. Grrrrrrrrr...Jag älskar denna man, men alltså oj, så svårt det är när han inte kan "samtala" om saker utan istället "hoppar på" när han känner att man kritiserat honom. Skitsvårt...Tack o lov så är mr Hyde på väg bort nu, sååån skillnad redan och det är bara mars... Dr jekyll på väg tillbaka. Underbart!Han ÄR inget svin... vill bara tillägga det, men han är som en tjur som anfaller i blindo med sina dödliga horn, när han blir sårad.
  • AnneiLund

    Nu måste vi prata om HÅR I ANSIKTET!!!

    Är det ngn mer än jag som är fan helt luden?
    Jag har fått envisa strån under hakan som jag måste dra för att inte se helt jävlig ut....
    Sen är jag liksom hårig på den högsta punkten på kindkotorna...snyggt!!!!
    Har även en liten tendens till mustach...
    Fan så het man är...har vaxat överläppen en gång...då fick jag finnar istället.
    men hallå?
    Tack liksom.......
    Är ni hårfria eller har jag ngn apkompis där ute????
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:49:35 följande:


    Anja: Det är april nu Men ja, det var fan riktigt grymt. Fattar inte hur du står ut ärligt talat.Anettan: Ja det var mamma som tipsade Synd att man inte sitter i bilen oftare.Anne: Än så länge tycker jag att den är bra, men jag har inte kommit så värst långt än.
  • AnneiLund

    Det komiska är att jag inte ´har fattat hur hårig jag är. En gång när jag gjorde slut med ett X för lääänge sedan så blev han så jäkla sårad att han skrev en enda mening i ett smsm till mig efteråt...
    det var:
    RAKA DIG; DITT JÄVLA MONKEY FACE!!!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.