• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    God morgon tjejer!

    Snitte: Tapetsering... ja, det är det minsta! Allt ska ut isf Erat hus lät billigt... men är det hyra på det då också? Det här är ju ett rätt stort hus, 135+135 kvm. Mmm... i like!
    Härligt att svärmor kunde bidra från husförsäljningen till bröllopet, bara att tacka och ta emot!

    Anja: Trist med räkningarna ju!

    Pumpkin:Vi hoppas också på penagar till resan i present! Vi har ju uttryckligen skrivit om det i ibjudan också så jag hoppas fok respekterar det. Tror iofs inte att det är såå många av våra gäster som "vågar" köpa saker o sånt till oss. De tycker vi har alldeles för kräsen smak

  • Englali

    Från mina föräldrar vet jag att vi får något annat än pengar. Men det är ok. Vi har ett fint matsilver som går i arv och mina föräldrar har hela uppsättningen till 12 pers. Tanken är att min bror o jag ska dela på det, alltså få 6 var. Så jag tror vi får 6 st nya i bröllopspresent så vi har det komplett till 12 personer så småningom.
    Detta är helt ok för besticken är stilrena och riktigt fina. Så är det kul att det är hälften arv också.

    Sen betalar ju mina föräldrar en stor del av bröllopet, lite drygt 1/3 av hela budgeten så jag tycker inte att det behöver ge oss pengar. Tyckte inte heller att de behövde köpa dessa dyra bestick heller, men de insisterar på det!

  • Englali

    Åh gott! Jag borde väl också försöka att pilla i mig ngt, men matlusten är noll

  • Englali

    KKC: Spännande idag!! Åh ser fram emot att få höra allt sen!

    Pumpkin: Usch då, vad åt du för ngt då? Själv har jag lyckats få i mig en halv smörgås... inget smakar. Som vanligt!

    Min pappa var här med en blomma precis, för att muntra upp mig när jag är sjuk. Jag får ju inte träffa mamma tyvärr, så han var bara inne en snabbis. Så inte han heller blir smittad o i sin tur smittar mamma... Jag har inte sett henne på 2 veckor nu

  • Englali

    KKC: Hur känns det nu då, vad står det på på blommorna han får? Jag är ju jättenyfiken

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-29 13:46:56 följande:


    KKC: Det lät mycket godare!Englali: Jag käkade fetaost- och rödlökspaj. Är inte så mycket för matpajer, bara tacopaj. Tror det är äggstanningen som gör att det vänder sig lite i magen på mig. Nå, jag köpte en macka som komplettering, den var god i alla fall. Grillad kyckling, hummus och grönsaker på grov fralla
    Men du det lät ju supergott. Till och med så du fick mig lite hungrig!

    Så störd jag blir. Ringde till formatpapper nu och klagade på att min stämpel inte kommit. Den som jag beställde i mitten på januari och som jag betalade direkt. Då säger hon att "men webb-shopen" var stängd i januari. Men hallå!?! Skicka för tusan inte ut ett bekräftelsemail på min order då, där det står att jag ska göra en inbetalning. Så när jag ringde nu verkade hon helt frånvarande o sa att hon skulle kolla upp det och höra av sig under em. Så dålig stil tycker jag!
  • Englali

    Så mysigt KKC! Åh jag skulle också vilja ha en sådan myskväll.
    Hur har du lagt upp planerna för kvällen nu då??

  • Englali

    KKC: Tycker det låter toppen och mkt romantiskt. Klockan är ju redan 14.15...

    Pumpkin: Både och!! Haha! Vad ska ni käka för gott ikväll då?
    Nej jag vet, inte tusan kan hon säga så. Jag menar, företaget måste väl också sett att det kommit in en orderbetalning... men det bara strunar man i eller? Jäkligt dålig koll måste jag säga! Första o sista gången jag beställer därifrån! Plus att jag mailat dem flera ggr utan svar! Grrr!!!

    Snitte: Jag har ju dragit på mig en jäkla halsfluss, men det börjar bli bättre. Jag har bara varit hemma idag från jobbet... kanske är det som är problemet. Att jag inte var hemma och tog hand om mig från första början. Har jobbat med minst 38,5 i feber 3 dagar i sträck... idiotiskt, jag vet!!

  • Englali

    Nu ringde hon upp mig från formatpapper och bad om ursäkt och sa att de missat min order men att allt skulle skickas i morgon... så segt!! Men man kan ju ändå undra, läser de inte mailen som kommer in till företaget!?!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-29 14:23:35 följande:


    Englali: Ikväll ska vi käka på O'Learys och då blir det en nachotallrik med grillad majskyckling, smält ost, salsa, bönsalsa och massa annat gott Skönt att de ska skicka grejerna i alla fall!
    Tyst... jag dreglar snart ner hela tangentbordet

    Japp nu kommer den sista stämpeln vi behöver till inbjudningarna. Så nu finns det ingen att skylla på längre utan bara att ta tag i det hela! Stämpeln som kommer nu ska vara till utsidan av kuverten.

    Lider med dig att du har så knasiga kunder...
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.