• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hallå tjejer! Kikar in en sväng här innan vi ska ge oss ut på "äventyr". Vi tänkte att vi skulle åka ut till feststället nu när det är ljust ute så att vi kan skriva ihop en riktigt bra vägbeskrivning, sist vi åkte dit var det nämligen becksvart och vi åkte vilse Sen ska vi åka till Skärholmen och Panduro också, måste köpa mer inlagepapper.

    Englali: Annars kan ni ju skriva i infobladet vad som gäller vid klädkod kavaj? Men vill ni hellre ha mörk kostym så ska ni ju ha det såklart

    Sommarliv: Det var verkligen en udda klädkod!

  • Pumpkin

    Personligen älskar jag blått i vardagen - men absolut inte på bröllop! Gillar inte blåa buketter osv helt enkelt. Vet dock inte varför Kanske för att det är en så kall färg så att jag inte tycker att det passar till bröllop?

    Jag skulle säga lime ändå till er, men även här är det ju ni som bestämmer

  • Pumpkin

    I och för sig, jag älskar sommarblommor som är blåa, men inte rosor och sånt... Blir nog snyggare också om man har en helblå bukett än om man har 50/50.

  • Pumpkin

    Jag känner mig så galet oinspirerad till livet alltså... Har gjort det hela helgen. Asjobbigt.

  • Pumpkin
    KKC: Vet A inte om att ni ska gifta er i sommar?

    Boken "En kärleksförklaring" finns på www.bluebox.se, beställde den för 1,5 år sen ungefär och gav min sambo i julklapp
  • Pumpkin
    KKC: Inte för att vara någon glädjedödare eller så (jag är bara nyfiken ), men är du säker på att han kommer att vilja gifta sig redan i sommar, även om han säger ja när du friar?
  • Pumpkin
    KKC: Dåså! Alla är vi ju olika, min sambo hade definitivt inte uppskattat att jag hade bokat allting utan hans vetskap, och jag hade inte gillat det heller
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.