• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hej!

    Nu är jag hemma från mässan. Har fått massor av inspiration och information!! Vi har gjort följande idag:

    1)Har träffat och pratat med våran fotograf, han var där. Vi kommer nog ta lite bilder från hela dagen. Han ville gärna vara med mig redan hos frisören på morgonen... vi ska diskutera fram ett pris.

    2)Pratat med floristen och de lovade ordna dem blommor jag vill ha. Plus att de hade gjort en underbar dukning där som vi nog kommer att använda oss av.

    3)Jag har hittat en ring!! Som passar till min förlovningsring... den här ringen kan jag verkligen tänka mig att ha. Så den ska vi titta lite närmare på framöver.

    4) Pratat med stället som hyr ut kläder till männen (Bröllopsbutiken) och de kan fixa det vi vill ha till ett prs av 1400... men, eftersom det var mässa och vi skulle gifta oss i år och jag köpt min klänning där så fick vi en rabbatcheck på 20% också. Helt toppen!

    5) Dagens största överraskning! Jag ska ha en brudkrona. Hittade en som jag förälskade mig så totalt i... så den ha jag bokat till den 9 augusti. (haha... tror ni jag hinner ändra mig!?!) Jag vill ju vara lite prinsessa för en dag!

    6) Träffade en konditor här där vi bor... har inte pratat med henne innan. Har helt räknat bort henne eftersom hon har rykte om sig för att vara så dyr. Hon hade en sååå underbar tårta med sig. Pris på en moussetårta med sugerpaste på helt efter våra önskemål.... 30 kronor per bit. (då är det med ställningen som vi vill ha och allt) Mkt billigare än de andra ställena vi pratat med!

    Åh... vilken dag! Så mkt som har klaffat och gåt vår väg. Det känns så skönt! Har sett många fina visningar, fått olika bröllopstidningar och tagit mängder med kort! Jag är så NÖJD. Och A verkade himla nöjd och intresserad hela dagen också...
    Ojdå... de här blev lite långt!

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-03-02 18:40:41 följande:
    Englali det låter ju toppen att du fått så mycket info och gjort på en dag..
    Visst är det?? Jag känner mig sååå lugn och harmonisk nu.
    Men vad tror ni... brudkrona?? Åh, den var ljuvlig. Jag har varit inne på det lite från början... men sen har jag liksom glömt bort det längs "vägen" när alla andra ideér dykt upp. Men så låg den där idag och jag tyckte jag kunde höra hur den ropade på mig.... "bär mig på ditt bräöllop, bär mig..." *asg*
  • Englali

    Sommarbrud: Ok, ja den mässan vi var på är ju rättså stor.... mängder med utställare och olika visningar under hela dagen. Plus att massor med hårmodeller gick och minglade bland folket i mäss-salarn med en liten lapp på från vilken salong det var. Toppen, man kunde ta foton fritt på dem och samla massor av tips!

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-03-02 19:11:14 följande:
    Englali jag tycker brudkrona är jätte sött men jag vill inte ha det själv. men en del är faktiskt riktigt fina.
    Haha men då passar det mig tror jag Den här var superfin... iofs har jag inte tittat på kyrkans krona ännu, ska göra det först också.

    Pumpkin: Japp, toppen! Och tårtan... det är ju superpris. Hur vi än vill ha det så blir det just det priset. Hon sa att hon var väldigt flexibel vad det gäller våra önskemål. (jag är ju superallergisk mot nätter/mandel så därför är sugerpaste det enda alternativet, plus att jag vill ha en kritvit tårta )
  • Englali
    Bellanote skrev 2008-03-02 19:31:12 följande:
    har för mig att www.wedshop.se har rätt så snygga brudkronor med.
    Jo dem har kronor fast inte alls i min smak. De ser för hm... mkt "leksakskrona" ut för min smak. Den jag ska ha är lite gammaldags... ja ser ut som en "riktig" krona i mässing och pärlor på toppen.
  • Englali

    Bellanote: Ja... robust vet jag inte, den här var väldigt nätt, men ser ut lite som en sådan som kungligheter har när det gifter sig!!

    Pumpkin: Vi har precis käkat tacos. Mätt nu!! Katter är för härliga... de märker ALLT, mina iaf.

    Finns en gift tjej här på bt som har en underbar krona på sig när hon gifte sig. Men jag KAN inte hitta henne.... åh, en ung ljusblond tjej med en hög smal guldkrona. Toppenfina bilder har de... någon som kan hjälpa mig med hennes namn?? Pumpin... du är ju moderator med stenkoll (hoppas jag iaf )

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Fy vad jag är deppig idag... jag avskyr måndagar o spec. när man varit sjuk o ska tillbaka till jobbet. Alltid ngn som tittat snett på en då... usch, jag vill hitta på något annat!

    20080614: Ja!!! Precis, hon är det. Gillar hennes krona jättemkt.
    Den kronan jag tittade på är från en guldsmedsaffär i Kalmar, Hovjuvelerare Gunnar Svensson. De hade många olika tiaror och kronor att hyra ut.

    Vart bor du någon stans då... finns det ingen mässa i närheten??

  • Englali

    Hej tjejer!

    Nu har jag nästan orkat läsa allt... men bara nästan.

    Hedebris stort grattis till sonen!! Hoppas att allt gick toppen!

    Anja: Kronan... ja du har precis förstått mig Jag tänker mig så busigt, romantiskt och så denna underbara krona till det. Fast A röstar ner mitt förslag om krona ... tyvärr! Men, ska jag verkligen lyssna på honom när det gäller den biten!?!

    Lite nervös... i morgon ska en byggfirma + rörmokare och anant hantverksfolk och kika på huset åt oss så vi kan få en kostnadskalkyl. Så ikväll ska jag skissa en ritning på hur vi vill att källaren ska se ut efter en ev. rivning och renovering. Ahh.... relax o spa-avdelning *dreglar*

  • Englali

    Haha Anja.... vi får väl se. Fast jag e inte den som e bangad så... jag kör mitt race, det jag vill ha när jag står brud - det HAR jag!!! Så sne på mig själv för att jag inte tog ett kort på kronan, jag fotade ju typ tusen andra saker där igår.. men ringen o kronan?? Näe... inte det viktigaste för tusan, det struntade vi i!!! *hopplösa jag*

    Huslplanerna, ja visst låter de underbara!?! Frågan är nu bara om de kan genomföras till de priset vi vill. Kan inte tänka oss att gå hur långt som helst. Jag vill inte ha lån på flera miljoner...

  • Englali

    Anja: Japp... huslån suger! Fast INTE mer än hyran på våran lägenhet... helt sjukt men lånar vi 1,5 milj. så betalar vi lika mkt i månaden som på våran lägenhet. (då inklusive drift och allt på huset...)

    Pumpkin: Jag känner som dig ibland... f-n vi drar o lägger alla pengar på ett hus o gifter oss i Thailand istället Det går upp o ner tankarna kan man väl lugnt säga.
    Och flyttar vi, så är du mer än välkommen på fest!

    Nu har vi varit och skissat upp en ritning över källarplanet. Åh... tänk om det kommer bli så.
    Vi har iaf världens mest underbara vänner. Detta är Andreas bästa vän (bestman) som har styrt upp. A åker till Jkpg o jobbar i morgon till onsdag och jag kommer inte ifrån jobbet. Så våran vän har ringt byggfirma, rörmokare och annat och kommer åka med dem till huset i morgon och framföra alla våra önskemål. Kan man hitta någon som ställer upp mer??

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.