Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    eller idag, vem vet... keep us updated

  • Anja 19 juli 2008

    haha hedebris

    16 kilo försvinner lätt som en plätt...

    Bara barnet och moderkakan, fostervattnet och den ökade blodvolym du nu bär på är minst 10 kg. Sen resterande vaddering försvinner lätt vid amning och barnvagnspromenader så du behöver nog inte oroa dig ett dugg...

    Jag gick upp 14 kg med Emil. Två månader efter att han fötts vägde jag 58 kg (vägde 63 innan förlossning) så jag var då nere på -5 kg.

    Värre var det med Alice då jag gick upp 35 kg. Lyckades gå ner 24 av dem när jag upptäckte att jag väntade Ivan. Gick upp ytterligare 25 kilo och landade på nätta 99 kg.

    Sen var det svårare. Är som att ju mer man väger, desto svårare att gå ner MYCKET. De första fem brukar inte vara nåt problem men att hålla vikten och att fortsätta gå ner i vikt är supersvårt! FAttar inte varför.

  • Anja 19 juli 2008

    Pärlplattan

    Får jag lov att fråga vad du väger och hur lång du är? För jag tycker att du är skitvacker på dina bröllopsbilder. Visst, du är inte trådsmal men absolut inte tjock som du säger!

    Du ser riktigt kvinnlig ut och det gillar jag. Jag kan tycka att andra mulliga tjejer är sååååå snygga och sexiga men varför är det så jä..la svårt att tycka det OM SIG SJÄLV...

    helt sjukt är det!

    Jag är ju 169 lång och väger 84 kg. Har svårt att tänka mig att jag kan se sådär fin ut dock

  • Anja 19 juli 2008

    Sommarliv

    tyvärr så blir nog höfterna aldrig riktigt desamma... Även om jag gick ner jättemycket efter Emil och var riktigt smal, inte en gnutta fett typ, så var mitt höftmått större. Kommer nog med att klämma ut en hel människa genom bäckenöppningen Höfterna blir bredare... och jag tror inte att jag känner någon som inte fått åtminstone liiite bredare höfter efter graviditet och förlossning... minns dock att jag ca 6-8 månader efter förlossningen kände att höfterna tajtat till sig lite, men inte som innan ändå.

  • Anja 19 juli 2008

    Nähä tjejer, nu sticker jag till jobbet... jobbar till 22 sen börjar jag 07 imorgon så jag ska sova på jobb.



    Men jag tittar in under kvällen och även efter jag har slutat... Sätter mig i jourrummet (där jag ska sova) vid datorn då och loggar in, hehe...

    kram kram

  • Anja 19 juli 2008

    Hej på er... skriver från jobb

    Sommarliv, bäckenet vidgar sig redan under graviditeten som förberedelse på vad som kroppen tror, komma skall lixom

    Är ju därför man har foglossning (som vissa har superont av medan andra inte alls känner av så mycket eller inget alls)... Fogarna luckras upp, bäckenet vidgar sig... så det där med breda höfter kommer man nog inte ifrån även om jag inte tror att man kanske får liiika breda höfter ifall bebisen kommer ut på annan väg tror att det vidgas ytterligare något när man föder såklart... moooaaahahahaha

    VAd hittar ni på... Jag har precis gått igenom videoskåpet här, skrivit ner, organiserat och kategoriserat över 200 filmer, satt såna där demo-namnlappar på de filmer utan fodral och gjort en femsidig laminerad lista med filmtitlar. Nu ska jag sätta nummer på själva filmerna och sedan ställa in dem snyggt i skåpen, fniss...

    Låter roligt va En sån sak hade jag aldrig kommit på att göra hemma men på jobbet är sånt kul... är det inte MYCKET skumt!!!???

  • Anja 19 juli 2008

    Englali skrev:
    Fast Hedebris... min kollega blev mangsjuk. Eller, min höggravida kollega blev magsjuk trodde hon. Men nej, det var förlossningen som drog igång försod hon efterråt.
    Så vi kan väl hålla tummarna? Om du känner för o föda i helgen vill säga

    Hehehe Englali... det där skrev jag någon sida bak... du hänger inte med fniss fniss fniss fniss

    usch jag är såååå trött... Nattpersonalen kommer snart. Han är skitrolig så jag planerar sitta och snacka lite skit m honom innan jag går och lägger mig men jag vete katten om jag orkar... hade tänkt ta fram min bröllopsklippbok som jag har med mig coh sitta och pyssla lite med den oxå... Sen har jag både en tidning och en bok med mig och jag ville hinna till affären *asg* (tänkte köpa Amelia brud och bröllop)

    Hmmm får se om jag hinner allt

  • Anja 19 juli 2008

    Vaaaaaaaaaaaaaa menar du att du hade 61 cm i midjan???

    Då låter 71 bättre, så ha ingen ångest och som sagt, höfterna BÖR ju tajta till sig efter ett tag... När alla hormoner gått ur kroppen coh man slutat amma, fast ett tag efter. Det sägs att det tar kroppen 3-4 år att återgå helt och hållet till normaltillstånd efter att man fått barn.

    Då räknar jag både utsidan och insidan... Organ och sånt trycks ju undan och hamnar på lite annan plats när man är gravid osv, och de ska ju lägga sig tillrätta, alla muskler, huden, etc etc...

    Det tar TIIIIID

  • Anja 19 juli 2008

    Melodifestivalen, tja, vad kan jag säga... visste inte ens att den gick igårkväll...

    Slutade titta för MÅNGA år sen... Sista jag såg den vann Toto Cotugno (eller nåt sånt) med Unite unite Europe. Tror det var 1991. Såååå jä..la ointressant är det. Kan itne fatta hur mkt pengar som läggs på detta sugiga event varje jä..la år.

    Tänk om man lagt dessa pengar på något vettigt istället, som rent vatten i vissa u-länder där vattnet är odrickbart, hiv-forksning, cancer-forskning, vaccinationer i tredje världen eller VAD SOM HELST som inte inbegriper Carola Dräggkvist (som verklien är något av det värsta jag vet) eller någon annan usel artist.

    Åh så arg jag blir... pengar används så jä..la snett i det här samhället... Egentligen borde vi alla ta våra bröllopspengar och bara skänka dem till behövande människor. Suck...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.