• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Ja, jag har fått en känsla av att klänningarna är större än vanliga kläder i strlk. Fast iofs, jag köpte en klänning i all hast i fredags. När jag kommer hem o provar den så är strlk 34 helt tok-förstor! Jag som chansade på att jag kommer nooog i den... så det var bara o traska tillbaka till affären idag och säga ett eh, den är förstor o exepediten svara, så synd för vi har inte mindre. Men sååå liten är jag inte! Sjukt det där att 34 på ett ställe inte är samma som en 34a på ett annat... det blir så komplicerat då!!

  • Englali

    Knasigt!!

    Nej det blev bara en snabb-visit här ikväll. Nu är det sängen som gäller. Jag är trött som socker (den kan ni fundera på... haha)

    Förresten, alla inbjudningskort blev klara nu ikväll, så i morgon eller på onsdag hamnar de på lådan! Så nice!

    Sov gott brudar!

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Här har ni en som är sååå trött. A gick up vid 04.00 här i morse för att flyga till Sthlm. Jag är så lättväckt så jag vaknade givetvis och när han åkte vid 05.00 så kunde jag omöjligt somna om. Tror inte jag somnade förräns efter 06... och sedan ringde klockan 07.20... då är man sådär äckligt trött, när man varit vaken o somnat o så vaknar igen på kort tid. Gissa om jag kommer sova gott på bussen till jobbet!

    Idag ska jag ta med några av inbjudningskorten och väga dem. Se så att alla väger lika mkt. Vägde ett igår och det vägde exakt 20 gram, dvs. maxvikt för 5.50 portot. Så hon på posten sa att jag skulle ta med några kort till för o se om det skiljer mkt på dem. Jobbigt... jsg som ville skicka alla idag. Blir i morgon då istället.

    20080614: Vad duktig du är! Själv önskar jag att jag också hade den självdisciplinen med promenader. Men jag är såå morgontrött i veckorna! På helgen vaknar jag ju hur tidigt som helst... typiskt!

    Anja: Hur går det med camebridge idag då? Var det första dagen igår?

    Nehe... dags för jobbet nu, och förhoppningsvis en skön sovstund på bussen dit
    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    Hej tjejer!

    I dag har jag köpt porto till våra inbjudningar så i morgon åker de på lådan! Portot är verkligen inte gratis... hm...

    GRRR!!! Fick en mindre chock när jag öppnade elräkningen här när jag kom hem... 2898 kronor. Det är då hushållsel, observera ingen uppvärmning från 4/12-07 till 3/3-08... låter detta inte onormalt mkt??? Detta är en beräkning. Här är ju nybyggt sen i somras, så det finns inte mkt att gå på... men va f-n på 3 ynka månader?? Det hade vi inte ens i närheten av i den förra vi bodde och då betalade vi ändå eluppvärmingen på den och hade inte samma summor. Det är ju sjukt! Eller är det bara jag som inte begriper att det kostar så mkt???

  • Englali

    Bellanote: Precis!! Bara hushållselen. Visst låter det helt jä-la galet??? Vi bor i en trea. Innan har vi betalat ca 400/månad på andra lägenheter.
    Vi är ju nästan aldrig hemma, tvättar kanske 2-4 maskiner i veckan. Alltid noga med att dra ur och slå av allt elektriskt som vi inte använder. Mellan 8-19 varje dag är det ju helt dött i lägenheten liksom.... vi är ju inte hemma då, så jag begriper inte!

  • Englali

    Jo det gör vi, men det kommer på en separat räkning.... samma som hyran. Så den är inte inräknad där.
    Skönt, ni andra verkar reagera som jag, då är det inte jag som är helknasig då!!

  • Englali

    Ja det kan ju vara så. Kikade på våran hyresavi från förra månaden och där står det klart och tydligt att: förbrukning varmvatten 180 kronor. Så det ska ju inte vara med på elen.
    Nää... det här får min kära sambo ta tag i när han kommer hem från Sthlm.

    Tillbaka till bröllop. Var bara tvungen att få lite synpunkter om det var galet dyrt eller bara jag som blivit galen

    Jag är så spänd på inbjudningarna, vad alla ska tycka. Vilken respons och vilka kommentare man kommer få... eller inte få, det vet man ju aldrig.

  • Englali

    Bellanote: Japp den stod färdig i juli -07 och vi är första som bor här. Måste få ordning på det där känner jag!!

  • Englali

    Nu ska jag försöka pilla i mig lite mat och kika på Gossip Girl, ne ny favoritserie. Kikar in om en stund!

  • Englali

    Pumpkin: Gillar också inbjudningarna!! Så de kan du skicka iväg med gott samvete
    Då hamnar våra på lådan samtidigt i morgon då!

    Åh... jag är skitfånig men jag saknar A som tusan. Längtar efter honom så mkt så det gör ont! Kan man vara såhär "äckligt" förälskade fortf. att man inte ens klarar 3 dagar utan varandra?? Känner mig som fjorton typ... haha!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.