• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Brud 080524: Haha, ja det verkar ju vara ett framgångsrecept... om en ett ganska hårt sådant. Men visst, ses man inte konstant så är mina erfarenheter att det blir såhär.

    Håller nog med om att det är värst att vara hemma, fast iofs, när jag är iväg med jobbet så längtar jag så himla mkt hem till honom... mmmm!!!

    Han har ringt ett antal gånger ikväll och det har trillat in en hel del härliga sms i min inkorg under dagen. Han är väl värd att vänta på!!

  • Englali

    Anja: Det är skönt att få vara ifrån varandra så att man kan få sakna, absolut. Men fy f-n vad jobbigt det är när man ska krypa ner i sängen... bläää!!

    Underkjolar tjejer, ska ni ha det? Vad för typ ska ni ha? Med eller utan "ringar"??

    Själv kom jag nog fram till dubbla tyllkjolar, inte med ngn ring. Tycker man på alltför många kort på andra brudar kan se de där ringarna så himla väl. Och jag blev ännu mer övertygad på bröllopsmässan när de hade underkjolar med ringar till varenda klänning. JAg tycker det det lite ut som att kjolen på klänningen hänger och vippar lite för sig själv. När jag provade med två tyllunderkjolar fick jag samma vidd i klänningen, men det kändes och såg ut som att det blev en betydligt mer naturligare rörelse i kjolen.

  • Englali

    Anja: Det där var sorligt och deprimerande.
    Men jag har svårt att tro att relationen till barnen blir djupare och starkare som ensamstående. Nej, jag är helt för tvåsamheten!

  • Englali

    Nej jag tycker ju som sagt också att det ser lite knepigt ut, men med tyll känns det som den rör sig superhärligt!

    By the way... mina jeans kommer med typ. expressbudbil till butiken idag så här ligger mina nya godingar brdevid mig, redo att användas. Men när??? Kan ju inte ha dem på jobbet tyvärr

  • Englali

    De jag har provat är jättesköna. Ska ju ha dubbla. En lite tunnare under som har mest tyll nertill, den var lite som ett sådant där silkigt nattlinnestyg och sedan en lite maffigare över det som var lite, lite strävare och mer tyll hela vägen uppifrån och ner typ... haha, ngn som förstår?? Så de var inte alls obehagligt. Antar att det är därför jag ska ha två.

  • Englali

    Jag är helt för att inte ha ngn ring alls. Men sen beror det ju lite på hur mkt tyg det är i själva klänningen, mer tyg betyder ju mindre framträdande ring. Fast jag tyckte det var rätt obehaglit att gå med den där ringen. Jag började gå så konsltat så fort jag fick den på mig... haha!! Och det vill vi ju inte i altargången

  • Englali

    Anja: Ja visst är vi olika! Och tur det, aboslut!! Tänk så otroligt trist om vi tyckte o tänkte lika dant om allt. Men jag tror nog inte att det blir spec. framträdande på din klänning. Den ser ut att "innehålla" så mkt tyg i kjolen så det borde dölja konturerna av ringen.

    Nienna: Tror inte det behövs underkjol på den klänningen. Skulle nog se lite roligt ut!

  • Englali

    Godnatt Pumpkin och 080524!

    Anettan: Jag strök ett gäng skjortor igår till min darling som han skulle ha med sig till Sthlm. Alltid jag som stryker här hemma, och det är vi alla mkt tacksamma för

  • Englali

    Låter härligt Anja! Vilken vän!

    Och visst är vi väl ett toppengäng här inne? Här kan man skriva om vad som och hur som i princip och det är aldrig några hard feelings. Alla respekterar att vi tycker och tänker så himla olika, men det är ju det som gör våra diskussioner så intressanta!

  • Englali

    Nu blir det sängen här också!

    Godnatt tjejer!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.